Grac45
Forum VIP
Filmiki na twitter potrafią wrzucić, ale już ogarnąć kamerę jak chociażby w Groningen wczoraj to się nie da.No chyba właśnie nie ma :/
Na pocieszenie Mainz - Den Haag pełno streamów jest
Filmiki na twitter potrafią wrzucić, ale już ogarnąć kamerę jak chociażby w Groningen wczoraj to się nie da.No chyba właśnie nie ma :/
Cos ciekawego na oku jest ? ????Filmiki na twitter potrafią wrzucić, ale już ogarnąć kamerę jak chociażby w Groningen wczoraj to się nie da.
Na pocieszenie Mainz - Den Haag pełno streamów jest
Z Mainz ostrożnie, jutro mają sparing z Feyenoordem więc tutaj liczyłem jedynie na Den Haagę, ale wystawili mieszany składCos ciekawego na oku jest ? ????
masz może stream do tego meczu? albo ktoś inny ma stream?Djoko-Verdi może dobry mecz będzie.
Co wcale nie oznacza, ze chca przegrac, badz przegraja ten mecz. Przeciez to jest sparing wiec nic w tym dziwnego, ze sa zmiany. Po co ludzi nakrecac na jakies lamaki i fixy... nie kumamPotwierdzam, Heracles sukcesywnie robi zmiany wpuszczając zawodników rezerwowych.
+ info z przed chwili:Potwierdzam, Heracles sukcesywnie robi zmiany wpuszczając zawodników rezerwowych.
Rozumiem tylko 1-1+ info z przed chwili:
We zijn halverwege de tweede helft. Grote kans op de 1-1 voor Van den Hurk.
Chwilę czekam na odpowiedni kurs i ładuje na over 1,5
Seta na remis zmarnowanaRozumiem tylko 1-1
Z tego, co dobrze widziałem na live to Francuzka była wyżej.jak ten biatlon kobiet od rogera?
A ja sie połasiłem na 1,9 ???? Chyba za długo czekałeś+ info z przed chwili:
We zijn halverwege de tweede helft. Grote kans op de 1-1 voor Van den Hurk.
Chwilę czekam na odpowiedni kurs i ładuje na over 1,5