Tam jest spory problem. Od momentu gdy zagwizdali na samym początku karnego, oferta stała bez bloku aż do momentu wykonania, wiadomo co się w tym czasie działo i co ludzie robilimi jeszcze celty nie rozliczyli..
ja sugeruję się tym że Swansea już w końcu musi....Oglądasz że swansea grajo cos? Bo widziałem też ktoś z x'em grał czas odrobić Arsenal może chociaż Rogi pokryja
szczerze to jak już ktoś do 45 min strzeli to tylko CliftonvilleW meczu Cliftonville over 0,5 HT 1,53 całoroczny.
Baskonia 4 kwarta, po 4.33 warto
Pokaz kupon ;]ja postawilem single bunrmuf za tysiaka, las palmas za tysiaka i nbts w crystal za 500
to bardzo niedobrze, że nie podważasz wiarygodności zwykłego trolla, który ciśnie sobie bekę z 4rsenalu i dziadziusia Wengera w jego śmiesznej kurteczce :grin:Nie żebym podważał twoją wiarygodność ale wrzuć screena.
niech robia zwroty i tyle..Tam jest spory problem. Od momentu gdy zagwizdali na samym początku karnego, oferta stała bez bloku aż do momentu wykonania, wiadomo co się w tym czasie działo i co ludzie robili
do 19 lub 20 ale ręki uciąć sobie nie dam :razz:Wiesz może w jakich godzinach jest czynna?
Baskonia - Real over 164,5 pkt @1.86 bet365
Już miałem wbijać all in'a a ty mi z trollem wyskakujesz ????to bardzo niedobrze, że nie podważasz wiarygodności zwykłego trolla, który ciśnie sobie bekę z 4rsenalu i dziadziusia Wengera w jego śmiesznej kurteczce :grin:
Glentoran już 2-0.Stoke @1.83
Glentoran @2.00