W takim razie jak w 1Q się nie wstrzelą jakoś wybitnie to uderzać w under można ???? , ale to też zależy jaką linie dadzą ????
Zobaczymy jak to będzie wyglądać na początku i coś może potypuje tam dam znać
"Tak wiem dziwne kursy patrząc na h2h zawsze mecze kończą się wynikami ponad 30 pkt na korzyść cedevita.Dziś praktycznie cały zespół ma kontuzje oraz zatrucia pokarmowe.Najprawdopodobniej wyjdą w młodzikach.Polecam pograć za drobne od razu mówię to nie jakiś pewny mecz ale moim zdaniem kurs warty gry."to w koncu lto ma to zatrucie bo gospodarzem jest Sibenik...
jezeli zatrucie w Cede to nie tyle bym sie pakowal w under co w over Sibenika
Oj no różne taktyki ludzie mają ???? nie krytykuj"Tak wiem dziwne kursy patrząc na h2h zawsze mecze kończą się wynikami ponad 30 pkt na korzyść cedevita.Dziś praktycznie cały zespół ma kontuzje oraz zatrucia pokarmowe.Najprawdopodobniej wyjdą w młodzikach.Polecam pograć za drobne od razu mówię to nie jakiś pewny mecz ale moim zdaniem kurs warty gry."
Taki post gościa, który gra mimo wszystko na wygraną Sibenik 6 lub więcej za 3.25.
No gospodarze zaczęli mocno 7-0, a buki konsekwentnie faworyzują gości. Jak będzie okazja to wydaje mi się, że można tam walić w under lub handi na + na gości, jeśli będzie dostępny.Oj no różne taktyki ludzie mają ???? nie krytykuj
Swoją drogą Opava ładnie mi psuje kupon ???? w całym meczu 7 trójek rzuconych przy czym w tej kwarcie 4 w 6 minut :/
edit: już 5 ????
w meczu Rizespor over 3.5 do gry okolo @1.50 Bet365
POLECAM !!!!