kaczy2205
Użytkownik
zjazd odwołanyRoger możesz powiedzieć czemu mam zwrot za Jansruda w Betssonie?
zjazd odwołanyRoger możesz powiedzieć czemu mam zwrot za Jansruda w Betssonie?
Boże co za płaczek... wracaj do lekcji, pewnie pani coś zadała na świętaOni nawet specjalnie gorzej serwują, co wstrętna ustawka z tym trzecim setem
Boże co za płaczek... wracaj do lekcji, pewnie pani coś zadała na święta
Busan KT @2.60 unibet
ale swoją drogą to jest tragedia, żeby nie umieć przyjąć prostego floata ????11-17, no to ładnie tam polecieli ????
siatka korea to co kolega wyżej gram na Hyundai przy wyniku 0-2 @4 i dodatnie handi +1.5 @2.5 typ czysto statystyczny http://www.flashscore.pl/mecz/Uup9oib1/#h2h;overall
Jakie to jest klasyczne ???? . Dwa pierwsze sety niemoc liderów , gospodarzy . Widok kiedy są na kolanach , nie mogą nic zrobić , horror . I nagle jak w najlepszych filmach zwrot akcji , przychodzi ten 3 cudowny , magiczny set i wielkie odrodzenie . Gospodarze zaczynają grać jak Zenit Kazań nie dając rywalowi żadnych szans ???? . Oczywiście i atak na 4 set lecz kurs nie powala @ 1,33 Bet365 .
Chodziło mu pewnie o auta ,a nie o sprzęt elektroniczny ;] . Czyli szykuje się klasycznie jak dla mnie .Dwa pierwsze sety dla Samsungów , a potem Hyundaie mecz no chyba ,że się pomylę . Więc Hyundai +1,5 @ 2,10 i Hyundai mecz @ 3,25 przy przerwie techniczej . Wszystko Bet365.
No ten overek nie siądzie. Gospodarza dojadą do 60 max, goscie do 100 i finitoMialem zlapane over 175,5pkt na Filipinach zamknąłem bez straty bo widze,ze tam patologia sie odstawia.