matu67
Użytkownik
chociaż robi wszystko, żeby tego nie wygraćda radę
chociaż robi wszystko, żeby tego nie wygraćda radę
I o to chodzi, izzi bet. Oby Holendrzy zrobili 7.5 równie łatwo.over 8.5 do księgarni po 6 setach ????
W meczu Holendrów over 8,5 jak widzisz ?I o to chodzi, izzi bet. Oby Holendrzy zrobili 7.5 równie łatwo.
pita papiery na jakies granie ma ale psycha do wyjebania ... shrek i tak ich wszystkich nosem wciaga chyba ze pohandluje .. ????wydaje mi sie ze to moze zadecydowac o koncowej jego porazce...
Możliwe, ja mam zamiast tego handi +3.5 na Barneya. Liczę na zacięty pojedynek, bo raz, że jestem za Barneyem, a dwa, że zwycięstwa Zielonego sa strasznie nudne.W meczu Holendrów over 8,5 jak widzisz ?
Bo był rooster dużo słabszy stąd te kursy.Dallas Cowboys przegrają , a tyle osob stawialo na nich
Na moje to oni grają jednak AWAY dziśMyslicie , ze warto stawiac na New York Giants z Redskins ? Wysoki kurs 4,25 na Giants i graja u siebie , wyzej w tabeli są
Ani nie grają u siebie ani nie ma dobrych grajków na ten mecz.Myslicie , ze warto stawiac na New York Giants z Redskins ? Wysoki kurs 4,25 na Giants i graja u siebie , wyzej w tabeli są
Oczywiście, że jutrofinal darta dzisaj czy jutro?
A jak, niespodziewanie, Michael przegra 1-6 :razz:Rvb po dwa sety i forumek zarobiony ???? )