stefanmks
Użytkownik
Forest Green @ 2.75
Kidderminister @ 3.00
i
Forest Green @ 2.75
Kidderminister @ 3.00
ZazdroszczęJa zaczynałem z 1000, potem zjechałem do 600, teraz mam 1500, ale tak żal mi tego Oxfordu że szok, 750 było do wyciągnięcia ????
Rafaloo , to ile okolo tak wyciagasz na miesiac ? ???? wiem , ze kazdy misiac jest inny , ale mniej wiecejJa zaczynałem z 1000, potem zjechałem do 600, teraz mam 1500, ale tak żal mi tego Oxfordu że szok, 750 było do wyciągnięcia ????
Ciesz się,że nie dokładaszJa zaczynałem z 1000, potem zjechałem do 600, teraz mam 1500, ale tak żal mi tego Oxfordu że szok, 750 było do wyciągnięcia
ok jak na żywo wpadnie mi coś w oko na punkty gospodarzy/gości to podamJak będzie to pisz typy proszę, niech wszyscy skorzystaja
W grudniu byłem +4400, ale ostatnio wtopiłem nieco, właśnie odrabiam. Jakby udało się jeszcze 1000 dorzucić dzisiaj, byłbym 5k do przodu przez ostatni miesiąc.Rafaloo , to ile okolo tak wyciagasz na miesiac ? ???? wiem , ze kazdy misiac jest inny , ale mniej wiecej
...overy w meczach Lincoln , York , Kidderminster i Forest (jak kurs wzrośnie)
Oki a jak to w ogólnym rozrachunku od kiedy grasz? Tak z ciekawości bo mam kompleksy bo ja gram od 5 lat i póki co na ogólnym rozrachunku minus ;/W grudniu byłem +4400, ale ostatnio wtopiłem nieco, właśnie odrabiam. Jakby udało się jeszcze 1000 dorzucić dzisiaj, byłbym 5k do przodu przez ostatni miesiąc.
Hmm, w tym roku zarobiłem 2.5k wcześniej, teraz wróciłem. Licząc że dwa lata temu uwaliłem 1.5k na tenisie + pewnie z 500 na STSach za dzieciaka, no to jednak jestem naOki a jak to w ogólnym rozrachunku od kiedy grasz? Tak z ciekawości bo mam kompleksy bo ja gram od 5 lat i póki co na ogólnym rozrachunku minus ;/
Ja z 3 lata temu ujebałem ok 2 tys na progresji i od tamtej pory sie tak ciągnie minusik ale gram bo lubię a że niski budżet bardzo to czasem decydują złe wybory... póki co nie poddaje się ????Hmm, w tym roku zarobiłem 2.5k wcześniej, teraz wróciłem. Licząc że dwa lata temu uwaliłem 1.5k na tenisie + pewnie z 500 na STSach za dzieciaka, no to jednak jestem na
Progresja to zło. Ja również umoczyłem na progresji na wynik gema w tenisie. Na początku pamiętam jak fajnie szło, zarobiłem 800 PLN, a jak nagle zdarzyła się tzw. czarna seria, to pamiętam, poszło kolejno 400, 600 i 500. Do dzisiaj pamiętam jak latałem na stację po paysafecard'y. Masakra to była, 1.5k w jeden dzień i to jako student. Nauczyło mnie to dwóch rzeczy, żeby nigdy progresji nie grać no i żeby jednak być nieco bardziej cierpliwym. Człowiek uczy się na błędach. Zrobiłem sobie 1.5 roku przerwy, no i od grudnia 2015 powolutku odbierałem co moje.Ja z 3 lata temu ujebałem ok 2 tys na progresji i od tamtej pory sie tak ciągnie minusik ale gram bo lubię a że niski budżet bardzo to czasem decydują złe wybory... póki co nie poddaje się ????
Dobrze powiedziane, ograniczanie ludzi jakby swojego rozumu kazdy nie mial, ciemnigrod.Nie boję się stawiać nawet po 500, 100 na zakład. Jedyne czego teraz się boję to blokada zagranicznych buków przez komunistów z krzyżem w zębach.
)
Arsenal - Crystal Palace @ Crystal Palace over 3,5 rzutu rożnego - 1,61 Bet356