>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ja zaczynałem z 1000, potem zjechałem do 600, teraz mam 1500, ale tak żal mi tego Oxfordu że szok, 750 było do wyciągnięcia ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Ja zaczynałem z 1000, potem zjechałem do 600, teraz mam 1500, ale tak żal mi tego Oxfordu że szok, 750 było do wyciągnięcia ????
Rafaloo , to ile okolo tak wyciagasz na miesiac ? ???? wiem , ze kazdy misiac jest inny , ale mniej wiecej :cool:

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Rafaloo , to ile okolo tak wyciagasz na miesiac ? ???? wiem , ze kazdy misiac jest inny , ale mniej wiecej :cool:
W grudniu byłem +4400, ale ostatnio wtopiłem nieco, właśnie odrabiam. Jakby udało się jeszcze 1000 dorzucić dzisiaj, byłbym 5k do przodu przez ostatni miesiąc.

Wcześniej od Euro miałem przerwę, obecnie przeżywam najlepszy okres w bukmacherce ????

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
W grudniu byłem +4400, ale ostatnio wtopiłem nieco, właśnie odrabiam. Jakby udało się jeszcze 1000 dorzucić dzisiaj, byłbym 5k do przodu przez ostatni miesiąc.
Oki a jak to w ogólnym rozrachunku od kiedy grasz? Tak z ciekawości bo mam kompleksy bo ja gram od 5 lat i póki co na ogólnym rozrachunku minus ;/

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Oki a jak to w ogólnym rozrachunku od kiedy grasz? Tak z ciekawości bo mam kompleksy bo ja gram od 5 lat i póki co na ogólnym rozrachunku minus ;/
Hmm, w tym roku zarobiłem 2.5k wcześniej, teraz wróciłem. Licząc że dwa lata temu uwaliłem 1.5k na tenisie + pewnie z 500 na STSach za dzieciaka, no to jednak jestem na ✅

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Hmm, w tym roku zarobiłem 2.5k wcześniej, teraz wróciłem. Licząc że dwa lata temu uwaliłem 1.5k na tenisie + pewnie z 500 na STSach za dzieciaka, no to jednak jestem na
Ja z 3 lata temu ujebałem ok 2 tys na progresji i od tamtej pory sie tak ciągnie minusik ale gram bo lubię a że niski budżet bardzo to czasem decydują złe wybory... póki co nie poddaje się ????

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ja z 3 lata temu ujebałem ok 2 tys na progresji i od tamtej pory sie tak ciągnie minusik ale gram bo lubię a że niski budżet bardzo to czasem decydują złe wybory... póki co nie poddaje się ????
Progresja to zło. Ja również umoczyłem na progresji na wynik gema w tenisie. Na początku pamiętam jak fajnie szło, zarobiłem 800 PLN, a jak nagle zdarzyła się tzw. czarna seria, to pamiętam, poszło kolejno 400, 600 i 500. Do dzisiaj pamiętam jak latałem na stację po paysafecard&#39;y. Masakra to była, 1.5k w jeden dzień i to jako student. Nauczyło mnie to dwóch rzeczy, żeby nigdy progresji nie grać no i żeby jednak być nieco bardziej cierpliwym. Człowiek uczy się na błędach. Zrobiłem sobie 1.5 roku przerwy, no i od grudnia 2015 powolutku odbierałem co moje.

Cieszę się że odrobiłem lekcję. Nauka z forum, rzucenie niskich typów tzw. &quot;pewniaków&quot;, poczucie się pewniej z wyższymi stawkami, granie pewną strategią... To wszystko przyniosło skutek. Nadal zdarzają mi się pokręcone pomysły, i tak właśnie miałem czarnego sylwka wczoraj, ale generalnie jestem na plusie i ciągle się uczę.

Nie boję się stawiać nawet po 500, 100 na zakład. Jedyne czego teraz się boję to blokada zagranicznych buków przez komunistów z krzyżem w zębach.

Pozdrawiam ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
rodd 136

rodd

Użytkownik
Nie boję się stawiać nawet po 500, 100 na zakład. Jedyne czego teraz się boję to blokada zagranicznych buków przez komunistów z krzyżem w zębach.
)
Dobrze powiedziane, ograniczanie ludzi jakby swojego rozumu kazdy nie mial, ciemnigrod.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom