vinchenso
Użytkownik
Jeszcze jeden! ????Celtic 3.10
Jeszcze jeden! ????Celtic 3.10
witam ????Celtic - Rangers over 1.5 HT @1.65
BTS po 1,75 chyba nie wygląda źle.
No mogli jeszcze z 3 pkt dołożyć, ale 7pkt na dwie minuty to takie normalne tempo no około 35-36 pkt w kwarcie ????Serio?? Jak ostatni raz sprawdzałem to było 61 punktów i ponad 2 minuty do końca kwarty. 7 punktów przez 2 minuty rzucili? Masakra ????
No w sumie racja, to nie NBA ????No mogli jeszcze z 3 pkt dołożyć, ale 7pkt na dwie minuty to takie normalne tempo no około 35-36 pkt w kwarcie ????
2 min do końca i linia pokryta ????Henan - Kobiety v Shanghai - Kobiety over 152,5 @1,83 B365
Beijing-Guangdong
Powyzej 123,5pkt w meczu
Walczył dzielnie, ale nie udało się wygrać.Próbujemy po raz 3. w tym turnieju na Goffina. Wciąż jest niedoceniany..
Goffin @ 3.75 William Hill 1/10j
Nadal set 2 @2.62
Nie dał radyGoffin walczy
Przewaga jest, czekamy na golanie mam....ale oglądałem ostatnio mecz Blackburn i to jest gra na 4 lige w Anglii ????
Rafael Nadal - Goffin typ 1 (Dokładny wynik meczu 2-0) kurs 1.80 (live 2-2 w gemach)
Swansea - Bournemouth over 2,5 to pierwsze co przychodzi mi do głowy patrząc na dzisiejsze meczeJakieś pomysły na Premier League?
67-52Koszykówka Chiny WCBA
Heilongjiang (-2.5pkt) vs Liaoning
@ 1.83 Bet365
Pojedynek Langhorne vs Bone. Dwie liderki, które ciągną grę zespołu. Jednak Langhorne ma sporą pomoc od Chinek. Zarówno Ji Yan jak i Cao Liqing potrafią dorzucić mnóstwo punktów. Z kolei Bone często bywa osamotniona w zdobywaniu pkt. Chinki w drużynie Heliongjiang odgrywają ważną rolę, mocno pomagają liderce. U przyjezdnych na Amerykance spoczywa zbyt duża odpowiedzalność i sama każdego spotkania nie wygra. H2H w tym sezonie 4-2 dla gospodyń. U siebie wygrywały 80-74, 92-87, a ostatni mecz 17 grudnia na wyjeździe aż 76-55.
przewaga jest a minut coraz mniej ????Przewaga jest, czekamy na gola