:-|Dzięki za odpowiedź. :-D
No to uciekam na siłkę i lekko sobie zagram dubla z bardzo wysokim AKO.
Everton wygra i poniżej 2,5 gola w meczu + Taylor - RvB over 7,5 seta @8,07 dafbet. Powodzenia.
Zdarzają się takie pechowe gole, szczególnie, gdy w meczu jest dużo powietrznej walki. Nie ma co rozkładać ich na czynniki pierwsze.Ps. Na moje to też bramka na konto bramkarza, którego fakt faktem zbił Mbokani ale to Marshall ostatni dotknął piłkę.
Logiczne,że szkoda Mike bo dobry chłopak... jednak większą jakość kadrowo ma Everton i dlatego stawiam bardziej na gości.Szkoda mi Phelana bo oni naprawdę grają nieźle. Jeśli Everton jednak przyciśnie to wygra, bo nogi trochę drżą w obronie Hull, ale zobaczymy. Groźniejsi na razie byli gospodarze.
Działa normalnie, ale spróbuj sobie przełączyć na inną transmisje i włączyć znowu darta, albo możesz też spróbować zalogować się ponownieDziała wam normalnie stream do darta w 365? U mnie pisze, że rozpocznie się transmisja jak mecz się rozpocznie. Miałem tylko na chwilę obraz, a potem znowu to samo.
Próbowałem obu sposobów i nic.Działa normalnie, ale spróbuj sobie przełączyć na inną transmisje i włączyć znowu darta, albo możesz też spróbować zalogować się ponownie
Żeby on wykorzystał większość sytuacji których miał, to już by odskoczył na 17-18 bramek. Przy tej nieskuteczności mieć takie statystyki - po prostu Bóg.Jutro ładować trzeba na Ibrę,że 2 ukuje
U mnie wystarczyło przełączyć transmisje z jakąkolwiek inną, bo też początkowo pojawiła się informacja, że rozpocznie się za chwilęPróbowałem obu sposobów i nic.
Dzięki za wiadomości na PW, ale mam transmisje. Zwyczajnie wolę oglądać na 365, gdzie jakość lepsza.
Nadal - Raonic ( Dokładny wynik meczu 2-0) typ 1 kurs 2.35