>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Hull-Everton powyżej 2.5 kartki
2.00
Bet365

75&#39; i pokryte
Sedzia Moss linie nie pokrył tylko raz w 16 spotkaniach jakie prowadził. Hull w meczu z United, które także sędziował Moss zaczęło łapać kartki dopiero w drugiej połowie... moim zdaniem 2 kartki dostaną a i Everton nie będzie dłużny. Im dłużej będzie trzymał się remis tym bardziej będą trzeszczeć kości i wzrastać frustracja gości
Ps. Na moje to też bramka na konto bramkarza, którego fakt faktem zbił Mbokani ale to Marshall ostatni dotknął piłkę.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ps. Na moje to też bramka na konto bramkarza, którego fakt faktem zbił Mbokani ale to Marshall ostatni dotknął piłkę.
Zdarzają się takie pechowe gole, szczególnie, gdy w meczu jest dużo powietrznej walki. Nie ma co rozkładać ich na czynniki pierwsze.
Szkoda mi Phelana bo oni naprawdę grają nieźle. Jeśli Everton jednak przyciśnie to wygra, bo nogi trochę drżą w obronie Hull, ale zobaczymy. Groźniejsi na razie byli gospodarze.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Over 10.5 różnych @ 2,10 Bet365
Spokojnie mogło tam być już 10 różnych w pierwszej połowie. Hull ciśnienie a Everton musi to wygrać a jest remis. W większości meczy taki over padał na stadionie Hull, po pierwszej było 5 rożnych. Powinno miękko wejść. ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Działa wam normalnie stream do darta w 365? U mnie pisze, że rozpocznie się transmisja jak mecz się rozpocznie. Miałem tylko na chwilę obraz, a potem znowu to samo.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Szkoda mi Phelana bo oni naprawdę grają nieźle. Jeśli Everton jednak przyciśnie to wygra, bo nogi trochę drżą w obronie Hull, ale zobaczymy. Groźniejsi na razie byli gospodarze.
Logiczne,że szkoda Mike bo dobry chłopak... jednak większą jakość kadrowo ma Everton i dlatego stawiam bardziej na gości.
Jutro ładować trzeba na Ibrę,że 2 ukuje ????

forky 734

forky

Użytkownik
Działa wam normalnie stream do darta w 365? U mnie pisze, że rozpocznie się transmisja jak mecz się rozpocznie. Miałem tylko na chwilę obraz, a potem znowu to samo.
Działa normalnie, ale spróbuj sobie przełączyć na inną transmisje i włączyć znowu darta, albo możesz też spróbować zalogować się ponownie

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Działa normalnie, ale spróbuj sobie przełączyć na inną transmisje i włączyć znowu darta, albo możesz też spróbować zalogować się ponownie
Próbowałem obu sposobów i nic.
Dzięki za wiadomości na PW, ale mam transmisje. Zwyczajnie wolę oglądać na 365, gdzie jakość lepsza.

forky 734

forky

Użytkownik
Próbowałem obu sposobów i nic.
Dzięki za wiadomości na PW, ale mam transmisje. Zwyczajnie wolę oglądać na 365, gdzie jakość lepsza.
U mnie wystarczyło przełączyć transmisje z jakąkolwiek inną, bo też początkowo pojawiła się informacja, że rozpocznie się za chwilę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom