29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2221 jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen.
jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen.
140 nicolaus Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2223 jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen. Kliknij aby rozwinąć... dzień jak codzień ????
jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen. Kliknij aby rozwinąć... dzień jak codzień ????
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Grudzień 30, 2016 #2225 jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen. Kliknij aby rozwinąć... Straszenie własnego betu, to jak widać dosyć opłacalny sposób na wpłynięcie na wynik
jeśli u brudasów nie padną gole to piszę do admina o definitywnego bana, bo to znak by od nowego roku dać sobie spokój na amen. Kliknij aby rozwinąć... Straszenie własnego betu, to jak widać dosyć opłacalny sposób na wpłynięcie na wynik
141 pawel-130361 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2226 W niedzielę trzeba szybko wytrzeźwieć i zarabiać dalej na skokach Kliknij aby rozwinąć... U jakiego buka grasz skoki?
W niedzielę trzeba szybko wytrzeźwieć i zarabiać dalej na skokach Kliknij aby rozwinąć... U jakiego buka grasz skoki?
29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2228 buk jak zwykle przed meczem podpucha na undery a w drugiej połowie robią swoje ????
D 192 delfi Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2229 Czy na całorocznym można grać over legów tak jak chłopaki z działu proponują? Jestem lotkowym Januszem więc się nie znam ????
Czy na całorocznym można grać over legów tak jak chłopaki z działu proponują? Jestem lotkowym Januszem więc się nie znam ????
340 darkman1948 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2230 Carpi mocno ciśnie Novarę. Można spróbować Carpi lub remis po 2,50 teraz. Kliknij aby rozwinąć... no i nie wycisnęli :?
Carpi mocno ciśnie Novarę. Można spróbować Carpi lub remis po 2,50 teraz. Kliknij aby rozwinąć... no i nie wycisnęli :?
319 kobe28 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2231 Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę
Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę
6K forzajuve1897 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2232 Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę Kliknij aby rozwinąć... Bodajże bah ale nie jestem do końca pewny
Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę Kliknij aby rozwinąć... Bodajże bah ale nie jestem do końca pewny
M 1,2K mariuszck Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2234 Katowice piękna reklama Plusligi 18-16 ... 19-23 ????
12,8K macko18 Forum VIP Grudzień 30, 2016 #2235 Czy na całorocznym można grać over legów tak jak chłopaki z działu proponują? Jestem lotkowym Januszem więc się nie znam ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie da się.
Czy na całorocznym można grać over legów tak jak chłopaki z działu proponują? Jestem lotkowym Januszem więc się nie znam ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie da się.
4,6K kuchcik Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2237 Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę Kliknij aby rozwinąć... Bah, Oddsring
Panowie da sie gdzieś zrobić wpłatę ze Skrilla za 22? Wpadły szekle z bonusu forumowego a nie korzystam z ich bo zdzierają hajsy za wypłatę Kliknij aby rozwinąć... Bah, Oddsring
970 bartolini1 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2238 Nie da się. Kliknij aby rozwinąć... Myślisz, że ogólny over 7,5 po @1,90 warto ruszać?
6K forzajuve1897 Użytkownik Grudzień 30, 2016 #2240 i w Arabii over 2,5 po kursie 4,5 też jest Kliknij aby rozwinąć... Też pograłem , dzięki!