>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Kuwejt: Yarmouk - Kazma powyżej 1.5 @2.20
Gospodarze w strzałach 3-0 celne, 6-3 niecelne, goście zarobili czerwień. Moim zdaniem do gry. Ja wszedłem delikatnie, za 100.

5567 719

5567

Użytkownik
Nie można zagrać nic ze skoków w becie na serie finałową... Wprawdzie dawno nie grałem skoków, ale pamiętam, ze kiedyś live dalo rade na luzie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
teraz jak dadzą Domena w jakimś ciekawym h2h chyba warto wejsc? Jakie wasze zdanie? może się zakręcić koło HS
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.
Na drugą serię h2h
P. Prevc - Kot 1,85 Betsson
i jeszcze lekko
P.Prevc - C. Prevc 2,11 Betsson
Gwiazda traci 2.5m. Sądzę, że przegoni brata.

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 833

sebunited16

Użytkownik
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.

Mi chodziło tylko o dzisiejszy awans o ładnych pare miejsc ale tak jak ktoś wyżej napisał chyba nie dadzą 2 serii live ale dzięki ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kuwejt: Yarmouk - Kazma powyżej 1.5 @2.20

Gospodarze w strzałach 3-0 celne, 6-3 niecelne, goście zarobili czerwień. Moim zdaniem do gry. Ja wszedłem delikatnie, za 100.
Ja tu gram delikatnie 1 DNB za 2,30 na betsafe. Patrząc po statystykach i po tej czerwieni wydaje się być to w miarę rozsądnym zakładem

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Ale jaja, over z działu w meczu Nadala siedzi, a grzebalem po pierwszym secie. Ja uważam, że najwięcej awansuje Tande, jak jest w jakiejś realnej parze to można spróbować.

S 833

sebunited16

Użytkownik
są tu znawcy od Euroligi, jak widzicie dzisiejsze starcie Barcelony z kebsami ???

ja się nie znam, ale Barca ostatnio dysponuje większą ilościa graczy, z większymi minutami, przenosi się na ich dobry atak i dla mnie ten b.ważny mecz dla układu tabelii biorą,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom