Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.
Na drugą serię h2h P. Prevc - Kot 1,85 Betsson
i jeszcze lekko P.Prevc - C. Prevc 2,11 Betsson
Gwiazda traci 2.5m. Sądzę, że przegoni brata.
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.
Ale jaja, over z działu w meczu Nadala siedzi, a grzebalem po pierwszym secie. Ja uważam, że najwięcej awansuje Tande, jak jest w jakiejś realnej parze to można spróbować.
ja się nie znam, ale Barca ostatnio dysponuje większą ilościa graczy, z większymi minutami, przenosi się na ich dobry atak i dla mnie ten b.ważny mecz dla układu tabelii biorą,
Ale jaja, over z działu w meczu Nadala siedzi, a grzebalem po pierwszym secie. Ja uważam, że najwięcej awansuje Tande, jak jest w jakiejś realnej parze to można spróbować.