M
163
maniek04121993
Użytkownik
Prowadzić 28-11 37-37 to niezła patologia.
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.teraz jak dadzą Domena w jakimś ciekawym h2h chyba warto wejsc? Jakie wasze zdanie? może się zakręcić koło HS
Novara - Carpi Over 0,5 HT @ 1,80 Bet365
Domen w 2. serii odpali i nadal będzie się liczył w czołówce jednak w TCS już raczej ciężko będzie wygrać choć to nadal możliwe. Ciężko powiedzieć czy ta skocznia mu nie pasuje czy rzeczywiście prawdą jest to co mówiono po mistrzostwach kraju. Wątpię by przed Ga-Pa dali go z gorszymi zawodnikami.
Ja tu gram delikatnie 1 DNB za 2,30 na betsafe. Patrząc po statystykach i po tej czerwieni wydaje się być to w miarę rozsądnym zakłademKuwejt: Yarmouk - Kazma powyżej 1.5 @2.20
Gospodarze w strzałach 3-0 celne, 6-3 niecelne, goście zarobili czerwień. Moim zdaniem do gry. Ja wszedłem delikatnie, za 100.
Na zagranicznym forum ktoś wszedł w to samo bardzo gruboFreund - Kofler
Typ: 2
1.65
Niemiec bez formy. Nie ma czego tutaj szukać.Na zagranicznym forum ktoś wszedł w to samo bardzo grubo
są tu znawcy od Euroligi, jak widzicie dzisiejsze starcie Barcelony z kebsami ???
tande- fettner?Ale jaja, over z działu w meczu Nadala siedzi, a grzebalem po pierwszym secie. Ja uważam, że najwięcej awansuje Tande, jak jest w jakiejś realnej parze to można spróbować.
obie propozycje siadlyArezzo- Carrarese bts lub dnb 1 , poki co 0:1 za bet365