Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Hej. Grał ktoś z Was live mecz Al Salmiyah U20 - Al Shabab U20 (Kuwejt). Rozpoczął się o godz. 15.05. Live stanął chyba w 44 minucie. Coś tam się wydarzyło? Przerwali? Dokończyli? Ktoś coś? ???? ???? ????
Hej. Grał ktoś z Was live mecz Al Salmiyah U20 - Al Shabab U20 (Kuwejt). Rozpoczął się o godz. 15.05. Live stanął chyba w 44 minucie. Coś tam się wydarzyło? Przerwali? Dokończyli? Ktoś coś? ???? ???? ????
Fener -1.5Ht @3.7
Fener/Cska@ 6.5
Fener patologia i tyle w pierwszej kwarcie...oddali 11 pkt od tak..Cska z lini 13/15...Fener 2/5..w drugiej dociagneli do 32 zeby zrobic 34:41...ja,po 3.7 pogralem, ale wole nie widziec min osob ktore na minute do konca maja pograne +4.5 do HT @ 1.9 na Fener..32:32...juz zaciesz ze wchodzi a tu rozczarowanie...
Polecam na dzisiaj!!
???? Polska Liga Koszykówki
Asseco Gdynia - Polski Cukier Toruń
Typ: Toruń -7, Pinnacle, kurs 2,06 stawka 4/10 - mecz zaczyna się o 19
Live na óni stanął na 43-44 minucie. Wynik cały czas 2:0. Zagrałem mocno w 25 minucie under 5.5, 4.5 i 3.5 stąd moje pytania ???? Pewnie zwroty po świętach...