takich Handi sie nie gra wedlug mniektoś z CS-a gra może NIP -7,5?
Jesteś online, a nie odpisujesz na PW. Zaczynam się czuć ignorowany. Racz więc odpisać bo ja swoje zrobiłem...
obudzilo sie bo wygralo pkt przy swoim serwisie? serio?:?Milano się obudziło ????
dzięki właśnie sie zastanawiałem czy nie za duży ten handitakich Handi sie nie gra wedlug mnie
2x przegrac pistolety to juz jest 6 rund, gdzies przypadkowo zlapia kolejne i po handidzięki właśnie sie zastanawiałem czy nie za duży ten handi
Wiem o co chodzi, bo sam czasami gram podobnie i czasami jest sytuacja, że masz kilkanaście sekund na zagranie danej linii, która już się później nie pojawia ani razu ????Czasem ciężko jest wyłapać podobną linie, ja najczęściej czekam aż wpadnie koło 10 punktów w dwie minuty i łoję w under (tak było w tym przypadku), a później linia dość szybko spada. W tym wypadku było tak, że ja zagrałem u71,5 jak wrzuciłem wam post to już było 69,5 i musiałbyś zagrać go od razu
Na przyszłość trzeba być czujnym ????
P.S. Postaram się pierw wam pisać później grać
I to jest piękne w bukmacherce ????Wiem o co chodzi, bo sam czasami gram podobnie i czasami jest sytuacja, że masz kilkanaście sekund na zagranie danej linii, która już się później nie pojawia ani razu ????
Hapoel Haifa - Hapoel Ashkelon over 2.5 @2.00