Niemniej jednak to jest pewnego rodzaju sukces. Osobiscie nie wierze, ze ktos takim betem nie wyszedl na plus.ok ktos tam wtgra 50tyspokazuja screena aleile wczesniej musieli wlozyc ile sa na minusie czy myslicie ze maja plusa dlaczego ktos taki nigdy nie pokazuje np stan konta z danego okresu tylko same zawsze wygrane kupony
Trzeba miec z 20tys przygotowane na strate wrazie niepowodzen albo bety tego typu ze stawiasz sobie kurys @50 sa odgrywane innymi spokojnymi zakladami wtedy to ma duzy sens. A samo z siebie pewnie ze to jest sukces jak sie wygrywa takie kwoty albo trafia kurs rzedu @50Niemniej jednak to jest pewnego rodzaju sukces. Osobiscie nie wierze, ze ktos takim betem nie wyszedl na plus.
83'Ehh, ten Eintracht nic nie wciśnie już raczej. Wolfsburg taki słaby, a oni nie potrafią wykorzystać.
Tu powinno coś jeszcze wpaść.
Brimingham-Brighton
over 1.5 FT
@2.37
Takie coś to ja rozumiem. 1:1 w Birmingham, 82', Sociedad prowadzi 2:0. Odrobione i 3 stówki do wypłaty. Piękny wieczorek!Birmingham - Brighton
Granada - Sociedad
w obu meczach powyżej 1.5 gola
AKO: 2.65
Stawka: 310
Do wzięcia: 821
Złapane AKO: 5.25 DZIENA!!!Takie coś to ja rozumiem. 1:1 w Birmingham, 82', Sociedad prowadzi 2:0. Odrobione i 3 stówki do wypłaty. Piękny wieczorek!
Jak łapałeś w przerwie to bankowo ???? Cieszę się że pomogłem. Ten chałowy dzień wreszcie zrobił się zielony i zajebisty ????Złapane AKO: 5.25 DZIENA!!!
0:2Cavani izi ????
WBA - United 0:1 '7
United -0,5 1,869 Pinnacle
Pięknie panowie moj pewniak dnia po pięknych kursach wszedł !!! laa laa :grin::grin:Wolfsburg 1 2.60 lub DNB 1.83 typ główny dnia!
BTW za ile puściłeś? ????Złapane AKO: 5.25 DZIENA!!!
w tie-breaku gładko 15-5Rota Koleji @3,00 - moim zdaniem po takim kursie warto spróbować