>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Birmingham - Brighton
Granada - Sociedad
w obu meczach powyżej 1.5 gola
AKO: 2.65
Stawka: 310
Do wzięcia: 821

Otrzymane punkty reputacji: +9
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Milan prwie stracil gola do szatnibardzo malo brakowalo. Ogladalem tylko 10 minut koncowe 1polowy ale wygladalo to tak jakby nie chcieli za bardzo wygrac... Ja bym odpuscil ten mecz ale kazdy zrobi jak uwaza

ullysses 114

ullysses

Użytkownik
Ale Milan tez prawie strzelił w pierwszej połowie. A teraz o wiele lepiej wyglądają. Juz powinni przynajmniej jedna miec na koncie.

O 929

olek-cbr

Użytkownik
Pewnie było już sporo razy ale mam prośbę mógłby ktoś podać mi jakaś fajna stronkę z której korzysta przy typowaniu, chodzi wyłącznie o piłkę nożna, taka w której będą statystyki, tabele i informacje o meczach typu kontuzje kartki oraz jakieś ciekawostki

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Podziele sie z pewnym spostrzezeniem.. Wy czesto wierzyce w tzw. lamance czyli na przyklad druzyna wygrywa 2:0 (w pilce noznej) po czym traci 3 bramki i przegrywa 2:3. Ameryka Poludniowa glownie ????
Ja z kolei powoli zaczynam wierzyc w fixy w pilce recznej! Mozliwe, ze mam pecha, ale naprawde duzo obstawianych przeze mnie meczow konczylo sie dziwnym remisem. Dlaczego dziwnym? Caly mecz prowadzenia a w ostatnie 4 minuty 5 straconych bramek, gdzie wczesniej byla bramka za bramke.
Ale ja sie wycwanilem ???? Mialem mecz szwajcarskiego handballa. Po przerwie 16:13 dla moich, kurs byl +0.5 na moich po 1.75. Ja wzialem DNB po 1.85. I co? Koncowka bodajze 2:7 i REMIS! Mialem DNB wiec mam zwrot, ale i tak sie ciesze, bo moi prowadzili caly mecz a na 15 sekund przed koncem przegrywali 1 bramka. Gol na kilka sekund przed koncem i remis.
W przeszlosci tez pamietam wiele remisow w slabszych ligach. Nigdy nie postawie na czysty win, zawsze +0.5 albo DNB.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom