>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tak z innej beczki, lepiej wychodzicie na live czy przed meczowo grając?
Ja dzisiaj w zasadzie uważam, ze granie nie live nie ma sensu ???? ))
Nie chce wywołać w ten sposób jakiejs gigant dyskusji, ale chodzi o 1 argument. Na live widać daną formę zespołu / zawodnika ...widać co się dzieje...łatwiej to przewidywać.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Clipers,to najbardziej patologiczna ekipa w tym momencie w NBA, nawet,jesli wygrają z Wiz...od meczu z Miskami,omijam ich mecze z daleka.
Dallas ogień tam ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Sporting rogi mozna cos próbować, cisną cisną. Ja osobiście mam pograny over 13 [email protected], niestety już jest 13 ale coś over 15 mozna próbować, myślę że jeszcze trochę rogów obejrzymy, Sporting wszystko skrzydłami rozgrywa.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Clipers,to najbardziej patologiczna ekipa w tym momencie w NBA, nawet,jesli wygrają z Wiz...od meczu z Miskami,omijam ich mecze z daleka.
Dallas ogień tam ????
No ja też nie twierdzę, że warto grać clippersów jakby co. Od dwóch lat chyba ich nie zagrałem, bo to pato ekipa która potrafi wygrać z prawie każdym i przegrać z każdym. W każdym razie wizardsi możę trochę na fali, ale ten zespół dalej jest taki chaotyczny.. nie polecałbym grania na nich, nie z clippersami.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kto dzisiaj odważny i gra coś w meczu Sixers z Nets?
Jeśli nie gra Embiid i Sarić (a tak jest zaznaczone w mojej aplikacji na telefonie, nie sprawdzalem na innym zrodle) to warto bardziej w strone Netsow. Aczkolwiek chyba nie ruszam, ewentualnie jak mi wszystko powchodzi to se zagram za mniejsza stawke

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
G2 (mapa Cache)
@1.57
G2 -2.5 rundy
@1.72
Owszem była niespodzianka i NIP już odpadł ale nie sądzę, że major będzie bez G2.

F 95

fiddy

Użytkownik
Jeśli nie gra Embiid i Sarić (a tak jest zaznaczone w mojej aplikacji na telefonie, nie sprawdzalem na innym zrodle) to warto bardziej w strone Netsow. Aczkolwiek chyba nie ruszam, ewentualnie jak mi wszystko powchodzi to se zagram za mniejsza stawke
A co grasz dzisiaj? Ja szczerze mówiąc często mam tak, że nie mam pomysłu na te niedzielne i czwartkowe spotkania

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
G2 + Cloud9 @2.36
gram za limit na bet365
dodatkowo
G2 -2,5 rundy @1.72
tez za limit
O co chodzi z tymi limitami, kazdy ma inny czy jak i ile taki limit wynosi ?
Ja nigdy takich limitow nie mialem, gram roznie 10e, 100e,200e itp. Od kilku dobrych miesiecy jestem na fajnym plusie....jak oni decydują o tym limicie ?

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
O co chodzi z tymi limitami, kazdy ma inny czy jak i ile taki limit wynosi ?
Ja nigdy takich limitow nie mialem, gram roznie 10e, 100e,200e itp. Od kilku dobrych miesiecy jestem na fajnym plusie....jak oni decydują o tym limicie ?
Kazdy zaklad ma swoj limit jak obstawiasz to pod stawka masz cos takiego jak max, jak to nacisniesz to jest max na jaki bet pozwala

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom