Modena @2.25
za 3 setową win ????Latina 4 set 1,70 bet365
Łudziłem sięMilano @1,53 GRUBO
Strzałów jak na lekarstwo nie ma co się pchać i się zbędnie denerwować ????Gracie na gola w Larissie?
Jest czerwona Panathinaikos ale czy to poruszy jałową grę. Za drobne można...Gracie na gola w Larissie?
TakTakie pytanie, nigdy w życiu nie grałem jeszcze azjanów, jeśli mam suma kartek 4.0 azjan to przy 5+ siedzi a przy 4 kartkach mam zwrot ?
TakTakie pytanie, nigdy w życiu nie grałem jeszcze azjanów, jeśli mam suma kartek 4.0 azjan to przy 5+ siedzi a przy 4 kartkach mam zwrot ?
A co to rogale z wosku są że mają leżeć i pachnieć ?Ten Zarzeczny to obleśny dziadek. Żre na żywo te rogale, ulewa mu się kruszy itd. Po co on tam wogóle siedzi w tym studio?!
ziemniak, sprawdź PW!!!Spłacenia długi mieszkańców
To najeść można się przed wejściem do studia to nieprofesjonalne zachowanie. Mam wrażenie że te jego zachowanie przyciąga widzów bo wszyscy mają ubaw z niego. Merytorycznie to on nic nie wnosi do programu.A co to rogale z wosku są że mają leżeć i pachnieć ?
To po co one tam są? XDTo najeść można się przed wejściem do studia to nieprofesjonalne zachowanie. Mam wrażenie że te jego zachowanie przyciąga widzów bo wszyscy mają ubaw z niego. Merytorycznie to on nic nie wnosi do programu.