Tak mam czysta kashimeBanana brales ten kurs przed meczem
Majac 400% zysku mogles to zamykac i zostawic DNB szkoda bo to zajebisty zysk!!!Tak mam czysta kashime
Dnb na kashime
I 1 gol kashima ale to nie weszlio :razz:
Tak ale wiesz....masz zlapany kurs 21 a oni przy 2:1 daja 4.00Majac 400% zysku mogles to zamykac i zostawic DNB szkoda bo to zajebisty zysk!!!
No wlasnie wiem... Szkoda.dogrywka będzie.
Zamknięte w przerwie (wyszedłem prawie na zero) nie będę ryzykował nerwicy w drugiej połowie
o0.5 już siedzi
o1.5 czekam ????
W 50 minucie gdzie według nich prawdopodobieństwo wygranej Kashimy to jakiś ułamek... Chciwy 2x traci, ale oby Ci weszło (mimo że sympatyzuję z Realem ???? ) ????Tak ale wiesz....masz zlapany kurs 21 a oni przy 2:1 daja 4.00
Gielda miala 3.65-3.8 wiec procentowo to samo by wyszlo. Tyle ze musiales brac pod uwage ze to jest real a wiadomo z nimi tak kursy nie leca odrazu w dol.Tak ale wiesz....masz zlapany kurs 21 a oni przy 2:1 daja 4.00
Ma piłkę i więcej szans, ale rywale kotrują równie groźnie, w sumie mieli już ze 3 dobre okazje. Jeśli chodzi o Inter to po super akcji Icardi minimalnie przestrzelił z główki. Nie wchodziłbym live tutaj w 1/2, jedynie over/rożne.Inter faktycznie ma przewagę?
Gram lekko over 1,5 gola Antlers @6.
Skosni waleczni, Realowi rozne wpadki sie zdarzaja, z obrona bywa roznie, wiec te 2 gole gosci nie sa jakos mega nieprawdopodobne.