>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Gra, teraz włączyłem dopiero. Na Roto było że jest aut, kursy przecież wszędzie poleciały do 1,6. I tym o to sposobem się nieźle wpakowałem, ale zobaczymy może ogarną.
Nie da sie grac NBA na logike, dzis pewnie Indiana pocisnie Detroit...nie napisze Charlote,zebys nie stracił nadziei.;)

H 902

hank

Użytkownik
Nie da sie grac NBA na logike, dzis pewnie Indiana pocisnie Detroit...nie napisze Charlote,zebys nie stracił nadziei.;)
Indianę mam, chociaż coś oddadzą, bo ostatnio 2 wtopy na nich. Najlepiej Hawsk nie wygląda, wczoraj niby Boston też do przerwy w trąbę dostawał, tylko że wczoraj jednak faktycznie Kemby nie było. 9 punktów, zobaczymy.
coś na rano masz u Azjatów, zagrałbym od razu, bo pewnie znowu wstanę po 12 i będzie po herbacie. Adelaide grasz?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Indianę mam, chociaż coś oddadzą, bo ostatnio 2 wtopy na nich. Najlepiej Hawsk nie wygląda, wczoraj niby Boston też do przerwy w trąbę dostawał, tylko że wczoraj jednak faktycznie Kemby nie było. 9 punktów, zobaczymy.
coś na rano masz u Azjatów, zagrałbym od razu, bo pewnie znowu wstanę po 12 i będzie po herbacie. Adelaide grasz?
Adelaide gralem ostatnio, dzis na Brisbane. Nie sadze,że jutro kolejny raz zleją Sydney,tylko kurs na Kings średni, moze cos na Live. Korea,tylko strasznie wczesniej i Filipiny, moze cos przyatakuje.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Na Filipinach, Alasce,tylko musze jeszcze jakies laski filipinki na fejsie, przyatakowac i zapytaczy wszyscy grają...nie mam tam dziadka ;)

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Dzisiaj elegancki dzień, nic nie wchodzi. Pograłem własnie, że mecz Pingwinów zakończy się w dogrywce/karnych więc smiało możecie stawiać na to, że skończy się wcześniej : D
@1.80 kurs Pingwiny lub Toronto

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom