szybko poszło
Miał grac...nie lata po parkiecie ?Mi najlepszą opcją wydaję się Atlanta, przecież goście znów bez Kemby.
Okc - Suns over 210,5 pkt @1.83 bet365
Gra, teraz włączyłem dopiero. Na Roto było że jest aut, kursy przecież wszędzie poleciały do 1,6. I tym o to sposobem się nieźle wpakowałem, ale zobaczymy może ogarną.Miał grac...nie lata po parkiecie ?
Nie da sie grac NBA na logike, dzis pewnie Indiana pocisnie Detroit...nie napisze Charlote,zebys nie stracił nadziei.Gra, teraz włączyłem dopiero. Na Roto było że jest aut, kursy przecież wszędzie poleciały do 1,6. I tym o to sposobem się nieźle wpakowałem, ale zobaczymy może ogarną.
Indianę mam, chociaż coś oddadzą, bo ostatnio 2 wtopy na nich. Najlepiej Hawsk nie wygląda, wczoraj niby Boston też do przerwy w trąbę dostawał, tylko że wczoraj jednak faktycznie Kemby nie było. 9 punktów, zobaczymy.Nie da sie grac NBA na logike, dzis pewnie Indiana pocisnie Detroit...nie napisze Charlote,zebys nie stracił nadziei.
Adelaide gralem ostatnio, dzis na Brisbane. Nie sadze,że jutro kolejny raz zleją Sydney,tylko kurs na Kings średni, moze cos na Live. Korea,tylko strasznie wczesniej i Filipiny, moze cos przyatakuje.Indianę mam, chociaż coś oddadzą, bo ostatnio 2 wtopy na nich. Najlepiej Hawsk nie wygląda, wczoraj niby Boston też do przerwy w trąbę dostawał, tylko że wczoraj jednak faktycznie Kemby nie było. 9 punktów, zobaczymy.
coś na rano masz u Azjatów, zagrałbym od razu, bo pewnie znowu wstanę po 12 i będzie po herbacie. Adelaide grasz?