K 640 KitJhJAWU Użytkownik Grudzień 17, 2016 #661 Chorwackie śmiecie utopią mi taką gotówkę... Kurr, to już w Polsce spotkania na szczycie stoją na 3 krotnie lepszym poziomie...
Chorwackie śmiecie utopią mi taką gotówkę... Kurr, to już w Polsce spotkania na szczycie stoją na 3 krotnie lepszym poziomie...
4,6K kuchcik Użytkownik Grudzień 17, 2016 #662 Chorwackie śmiecie utopią mi taką gotówkę... Kurr, to już w Polsce spotkania na szczycie stoją na 3 krotnie lepszym poziomie... Kliknij aby rozwinąć... Ciężko się nie zgodzić. Dinamo nawet gola nie strzeliło w LM :razz:
Chorwackie śmiecie utopią mi taką gotówkę... Kurr, to już w Polsce spotkania na szczycie stoją na 3 krotnie lepszym poziomie... Kliknij aby rozwinąć... Ciężko się nie zgodzić. Dinamo nawet gola nie strzeliło w LM :razz:
421 julek Użytkownik Grudzień 17, 2016 #664 ogląda ktoś Empoli? czarny klęknął przed sędzią i ubłagał anulacje karnego ? przecież tam był faul...
ogląda ktoś Empoli? czarny klęknął przed sędzią i ubłagał anulacje karnego ? przecież tam był faul...
2,6K raczykk Użytkownik Grudzień 17, 2016 #665 Zaczynamy sobotnie mecze bundesligi. Jako pierwsze do ataku meczu Lipska. Lipsk-Hertha BTS w 1 poł @5.50 Kliknij aby rozwinąć... Nie tym razem
Zaczynamy sobotnie mecze bundesligi. Jako pierwsze do ataku meczu Lipska. Lipsk-Hertha BTS w 1 poł @5.50 Kliknij aby rozwinąć... Nie tym razem
692 bossm Użytkownik Grudzień 17, 2016 #666 Pany zleciłe m wypłatę w bet3665 w piątek rano, dziś już nie moge Jej anulować więc kiedy bede miał hajs na koncie? dodam zę mam konto w Barclays
Pany zleciłe m wypłatę w bet3665 w piątek rano, dziś już nie moge Jej anulować więc kiedy bede miał hajs na koncie? dodam zę mam konto w Barclays
K 640 KitJhJAWU Użytkownik Grudzień 17, 2016 #667 Pany zleciłe m wypłatę w bet3665 w piątek rano, dziś już nie moge Jej anulować więc kiedy bede miał hajs na koncie? dodam zę mam konto w Barclays Kliknij aby rozwinąć... No na pewno nie przed poniedziałkiem, wiesz jak działa eliksir?
Pany zleciłe m wypłatę w bet3665 w piątek rano, dziś już nie moge Jej anulować więc kiedy bede miał hajs na koncie? dodam zę mam konto w Barclays Kliknij aby rozwinąć... No na pewno nie przed poniedziałkiem, wiesz jak działa eliksir?
1,8K pyrus122 Użytkownik Grudzień 17, 2016 #668 Jak wygląda spotkanie Korony z Lechią ? Grać w stronę gdańszczan ?
692 bossm Użytkownik Grudzień 17, 2016 #669 No na pewno nie przed poniedziałkiem, wiesz jak działa eliksir? Kliknij aby rozwinąć... wiem ale co ma eliksir do tego?
No na pewno nie przed poniedziałkiem, wiesz jak działa eliksir? Kliknij aby rozwinąć... wiem ale co ma eliksir do tego?
480 katalonczyk Użytkownik Grudzień 17, 2016 #670 Brak gola w meczu Hajduk z Zagrzebem @1.82 pewny typ
692 bossm Użytkownik Grudzień 17, 2016 #671 Brak gola w meczu Hajduk z Zagrzebem @1.82 pewny typ Kliknij aby rozwinąć... nie sądzę :razz:
421 julek Użytkownik Grudzień 17, 2016 #673 Jak wygląda spotkanie Korony z Lechią ? Grać w stronę gdańszczan ? Kliknij aby rozwinąć... otwarte spotkanie. Lepsze sytuacje w 1poł. miała Korona powinien być karny dla Lechii i obie drużyny mogły już grać w 10. Lechia to nawet powinna
Jak wygląda spotkanie Korony z Lechią ? Grać w stronę gdańszczan ? Kliknij aby rozwinąć... otwarte spotkanie. Lepsze sytuacje w 1poł. miała Korona powinien być karny dla Lechii i obie drużyny mogły już grać w 10. Lechia to nawet powinna
480 katalonczyk Użytkownik Grudzień 17, 2016 #675 nie sądzę :razz: Kliknij aby rozwinąć... Czemu tak sądzisz ?
2,8K calanau Użytkownik Grudzień 17, 2016 #676 Ciekawy ktory inteligent wpadl na to by Bradley'a zatrudnic w Swansea... ????
141 pawel-130361 Użytkownik Grudzień 17, 2016 #677 Jak wygląda spotkanie Korony z Lechią ? Grać w stronę gdańszczan ? Kliknij aby rozwinąć... Mało konkretów, słaby wyrównany poziom obu ekip.
Jak wygląda spotkanie Korony z Lechią ? Grać w stronę gdańszczan ? Kliknij aby rozwinąć... Mało konkretów, słaby wyrównany poziom obu ekip.
4,6K kuchcik Użytkownik Grudzień 17, 2016 #679 Ciekawy ktory inteligent wpadl na to by Bradley'a zatrudnic w Swansea... ???? Kliknij aby rozwinąć... Też nie wiem. Dość powiedzieć, że po meczu z Arsenalem wieszczyli odrodzenie stylu Swansea, bo kilka razy piłkę po ziemi kopnęli ????
Ciekawy ktory inteligent wpadl na to by Bradley'a zatrudnic w Swansea... ???? Kliknij aby rozwinąć... Też nie wiem. Dość powiedzieć, że po meczu z Arsenalem wieszczyli odrodzenie stylu Swansea, bo kilka razy piłkę po ziemi kopnęli ????
692 bossm Użytkownik Grudzień 17, 2016 #680 Czemu tak sądzisz ? Kliknij aby rozwinąć... za chwilę padnie bramka