Wyślij prawo jazdy Będzie prościej ;]do weryfikacji wysylacie jedna czy dwie strony dowodu?
Wyślij prawo jazdy Będzie prościej ;]do weryfikacji wysylacie jedna czy dwie strony dowodu?
to było zobaczyć teraz co zrobili skośni w siate. tego nie zobaczysz nigdzie :]:] 1 miejsce w konkursie oferma roku ma gwarantowaneOgladam ten Mobis z Dongu i nie wiem czy się smiać czy płakać ????
niedawno 18stke mialem, nie mam jeszcze prawka ????Wyślij prawo jazdy Będzie prościej ;]
Generalnie chodzi o weryfikacje daty urodzenia, możesz wysłać obie strony i np. zamazać numer dowodu ????niedawno 18stke mialem, nie mam jeszcze prawka ????
Bo to jest korea ???? dodatkowo 4Q, więc jakieś faule pod koniec, szalone trójki itp. I wcale bym się nie zdziwił jakby teraz w te 3 minuty rzucili te 11 pkt ???? , ale oby nie, i żeby siadłoDongbu poniżej 20.5 punktów w IV kwarcie 1.71
Te ofermy zdobywały 10, 14, 17 punktów we wcześniejszych kwartach więc niby czemu mają teraz przekroczyć tą linię?
Nie zdążyłem na forum napisać ????Puchar Turcji over 0,5 gola HT @1,83
IziMolbis - Dongdu
under 37.5 w 4 kwarcie po 1.82
under 60.5pkt Dongbu 1.80
Ulsan Mobis @2.25 unibet
Nie wierze ze macie takie szczescie . Typ na forum a za 20s bramka.Kirklarelispor
typ: over 2,5 w I połowie
kurs:4
za szybko