tutaj ov 2.5 !
Bet nie zaliczył kartki chyba, że będą po meczu coś z tym robić ????Znowu na premier league jest ze Moses kartka. Mam nadzieje, ze pokryją linie 4.5 i nie bedzie spiny ????
Beda rozliczac na podstawie oficialnego protokolu wiec jak tam bedzie kartka to znaczy, ze dal, ale komentatorzy twierdza, ze nie dal...angielscy komentatorzy...Znowu na premier league jest ze Moses kartka. Mam nadzieje, ze pokryją linie 4.5 i nie bedzie spiny
Musi, a przynajmniej +1,5 na siebie, ale i z tym będzie ciężko. Moim zdaniem dużyHiggins ogarnie jak myslicie?
ok Wawo wysłałem Ci numer konta stawiam całą kwotę na tą lokomotywe a jutro oddaje jeszcze tysiąca gratis dorzucam ????wysli numer konta i dane do przelewu na PW. Zaufam CI!
mozna zamknac z zyskiem ja puscilem za 100/150 zamknalemCrystal palace -3 handi na rozne @1.95
Jak TRump utrzyma dyspozycję z 4 pierwszych partii to nie ma szans. Jeden błąd Higginsa i może się szykować na następnego frejma, w poprzednich meczach Szkota z czymś takim do czynienia nie miał.Musi, a przynajmniej +1,5 na siebie, ale i z tym będzie ciężko. Moim zdaniem duży
Jedyna nadzieja, że w trakcie trwania meczu będzie pękał, a Szkot się obudzi. Jeszcze dużo czasu, zobaczymy.Jak TRump utrzyma dyspozycję z 4 pierwszych partii to nie ma szans. Jeden błąd Higginsa i może się szykować na następnego frejma, w poprzednich meczach Szkota z czymś takim do czynienia nie miał.
Dzięki kurs 4.25 za 100£ wchodzi. Piękna sobotaD. Delaney obyś kartkę złapał!
over 2.5 w Londynie @2.3