>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
to ten od piłki nożnej,też taki filozof, czasami jak coś wypali to nie wiadomo, czy to żart, prawda, czy jego świat ?
tak. Ekspert od NBA ma podobnie nużący głos, mentorski ton i też gada kocopoły.

Otrzymane punkty reputacji: +2
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Panowie, co sądzicie teraz o grze na Knicks ???? ? 3.50, w przerwie 8pkt w plecy, ale przegrywają tylko przez to, że są gorsi w rzutach za 3 xD. Tylko 2 celne do 10 graczy z Bostonu. Warto ???? ?

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Oglądam. Może nie jestem jakimś &quot;ekszpertem&quot; z dziedziny Koszykówki, ale dla mnie Boston jest dużo lepszy. Zdecydowanie lepiej wygląda ich gra w ofensywie. Jedyna przewaga Knicks to wzrost, a i tam pod koniec I połowy nie dominowali już wcale. Ja wchodzę w wygraną 3 kwartę Celtics po 2,20.
Ale jak mówię, kosza gram od wielkiego dzwonu i mogę nie być obiektywny ;) Jak i również mogę pisać dyrdymały ????

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Oglądam. Może nie jestem jakimś &quot;ekszpertem&quot; z dziedziny Koszykówki, ale dla mnie Boston jest dużo lepszy. Zdecydowanie lepiej wygląda ich gra w ofensywie. Jedyna przewaga Knicks to wzrost, a i tam pod koniec I połowy nie dominowali już wcale. Ja wchodzę w wygraną 3 kwartę Celtics po 2,20.
Ale jak mówię, kosza gram od wielkiego dzwonu i mogę nie być obiektywny ;) Jak i również mogę pisać dyrdymały ????
No to mnie nie przekonałeś ???? . Pasuje xD.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom