A mecz CSKA z Fener?Na Eurolige to tak srednio dzis, mozliwy over 155pkt w Turcji. Gdyby Maccabi nie bylo w takiej slabej formie to bym ich pogra,ale niesppdzianka mozliwa.
O 18 Słowacka liga, Previdza-Levice gram over 163pkt.
A mecz CSKA z Fener?Na Eurolige to tak srednio dzis, mozliwy over 155pkt w Turcji. Gdyby Maccabi nie bylo w takiej slabej formie to bym ich pogra,ale niesppdzianka mozliwa.
O 18 Słowacka liga, Previdza-Levice gram over 163pkt.
Fener, bez Bogdanovica słabo gra. Teodosic chyba dzis zagra w Cska. Szukam wlasnie jakiejs stronki,gdzie moge zweryfikowac info o kontuzjach bo za duzobczasu zajmuje mi latanie po twiterrach itp.A mecz CSKA z Fener?
Na pewno zagra, już z Khimkami przecież grał, na wyjazd go nie zabrali, ale u siebie spokojnie z 20-25 minut dostanie.Fener, bez Bogdanovica słabo gra. Teodosic chyba dzis zagra w Cska. Szukam wlasnie jakiejs stronki,gdzie moge zweryfikowac info o kontuzjach bo za duzobczasu zajmuje mi latanie po twiterrach itp.
Masz Kczuku, jaką stronke z info o kontuzjach,bo na stronie eurologi,tak polepszyli,ze znikła ta zakladka.?zagram tego overa tez dodam do tego over 157.5 po 1.40 cska z fener, wychodzi ako 2.57
http://injuriesandsuspensions.com/basketball-euroleague-injuries-suspensions-326/Masz Kczuku, jaką stronke z info o kontuzjach,bo na stronie eurologi,tak polepszyli,ze znikła ta zakladka.?
55pktNadezhda - Dynamo Kursk over 60,5 @1,83 B365
latwoW ES setif over 9,5 roznych 365 po 1,9.
Niech juz Gubbio nie nabije roznego bo taki tripel zabojca poszedł z roznych i przez przypadek zaakceptowałem over 10 a miało byc 11 i ledwo nabili, a jak weszło by 12 to prawie 8k wiecej by było
W tamtym sezonie,byla zakladka, teraz lipa,czasami tu cos wspomną kto nie zagra.
to ja rozumiem ???? ???? ????1ht over 0,5 bramki Juve - Milan 1,825
CZELINI '18 VIVA LA ITALIA !!!Gol przed 20 minutą 3,00 całoroczny!
SUPERPUCHAR WŁOCH, SŁONECZNA ITALIA, SPAGHETTI, PASTA, PIZZA, RZYM, NAPOLI, MAFIA, SYCYLIA, WATYKAN, PAPIEŻ, JP II