Dziś Bamberg to bierze.Bamberg z 2,10 spadł na 1,83? Olympiakos teraz po 2.00? Można skontrować z pewnym zarobkiem jak ktoś grubiej zagrał ???? .
Mam nadzieję, bo zamyka mi kupon ???? . Ale skontrować dla pewności można xD.Dziś Bamberg to bierze.
Real rok temu tam nawet przegrał, gdzie był z nożem na gardle. overek w Niemczech?Przestrzegałem dzis,bo ktos tu Real polecal po 1,35, w tym kotle nikomu nie gra się łatwo,oby wam powcgodziło.
Nie ma opcji urwać seta dzisiaj ?Radom 3 set 1.4 w masło będzie. Całoroczny
Ani trochę się nie znam na Serie A, można uderzać mocniej w Napoli?Fiorentina bawi się w Mikołaja dzisiaj. Wystawiona defensywa z Oliverą, Salcedo i Tomoviciem to żart na to z kim dzisiaj grają. Ofensywa z resztą nie lepiej z Chiesą i Cristoforo. Buki szybko zareagowały na tą 11stkę
Tutaj trochę więcej na ten temat
https://forum.bukmacherskie.com/f27/18-kolejka-serie-a-20-22-grudnia-2016-a-141065.html#post6240283
Wg mnie nie. Co dobitnie pokazuje początek 3 setaNie ma opcji urwać seta dzisiaj ?
No już widzę, zjazd do bazyWg mnie nie. Co dobitnie pokazuje początek 3 seta
Ja mam pograne 2,20 teraz nie wiem czy będzie Ci odpowiadać kurs. Palermo też warto grać a z jakichś kompletnie nie zrozumiałych rzeczy kurs jeszcze na nich podskoczył. A wychodzą w końcu najlepiej dobraną 11stką od dawna, widać że nowy trener trochę oleju w głowie maAni trochę się nie znam na Serie A, można uderzać mocniej w Napoli?
przekonasz się po meczach ????Grasz bo warto czy szukasz na siłę?
56 pkt. easyDresden - Hamburg under 71,5 - 1,83