Przegrał WłochJak tam slalom od Rogera bo jestem poza domem?
Fidelis Andria over 2.5 @2.75 bet365 live
świąteczny prezent od buków ????Belogorie 3 set 1,57 bet365 trzeba próbować ????
przecież o 20:30 jeszcze jeden przejazd.Przegrał Włoch
tak jak mówiłemja pograłem +2.5 po pierwszym secie po @2.2 była szansa a tak teraz skończy sie pewnie 3-0
Pusovii tak warto im zaufać jak zawsze :grin:Warto łapać Resovie jak przegrają I seta ? Ogląda ktoś ? Porażka w tym meczu im sytuacje w grupie troszke skomplikuje, a chyba nie są słabsi od rywali? Że nie wspominam o własnej hali.
Gra warta świeczki???
???? widzieliście to? Punkt...over 46,5 w secie
1,72
365
158pkt ????Spartak Pleven v Yambol under 170,5 @1,83 B365 lekko
Przeciesz tam overy grube w tych meczach ,grube ładują. Nawet jesli wejdzie,to zła liga do grania under.Sisu v Svendborg Rabbits under 84,5 1poł @1,83 B365 gram za 1/2 stawki bo w końcu passa musi mi się przerwać
Co grałeś z Euroligi?Przeciesz tam overy grube w tych meczach ,grube ładują. Nawet jesli wejdzuie,to zła liga do grania under.
he he
szkoda
to teraz już bez ryzyka ????
ZEA
all wasl-dubai
over 4.5 @ 1.61
po 1 polowie 3:0, all wasl ma 2 brazylianow ktorzy tworzą dzis fajny duet, a ze sa ta zjednoczony emiraty arabskie gdzie za bramki sie placi to tych bramek powino w 2 polowie jeszcze pare wpasc ???? a o 2 bramki jestem spokojny chocby ten wynik utrzymal sie do 80 minuty ????