>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
D 0

dutra

Gość
Oby wyszło 1-1 bo jak SKRA ogarnie tego IV seta to będę mógł sobie bardzo pluć w brode, wczoraj największa stawka na Kinga i speniałem zamknąłem z minimalną startę i dziś też na SKRE +1.5 była największa stawka dziś i też speniałem, ale tym razem chyba słusznie, obraz gry dużo daje do powiedzenia.

Jeszcze półtorej godziny i emocje pod tarczą! ????
Opcja zamykania w większości daje profit bukowi a nie pomaga graczom ????

adarq 33

adarq

Użytkownik
Działa wam Unibet? W sensie, możecie sie zalogować? Bo strona działa, ale jak chcę się zalogować to coś jest napisane, że W tej chwili nasze serwery nie odpowiadają itp

H 902

hank

Użytkownik
dlatego powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka,bo brać jakieś resztki nie ma sensu
A dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.
Ta opcja gubi w dwie strony, raz że większość zamyka ratując ochłapy jak nie idzie, a potem okazuje się że bet wszedł, a dwa, że jak dobrze idzie to zamykają z niepełną wygraną.

D 0

dutra

Gość
A dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.
Ta opcja gubi w dwie strony, raz że większość zamyka ratując ochłapy jak nie idzie, a potem okazuje się że bet wszedł, a dwa, że jak dobrze idzie to zamykają z niepełną wygraną.
I to właśnie jest obraz tej opcji :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom