Opcja zamykania w większości daje profit bukowi a nie pomaga graczom ????Oby wyszło 1-1 bo jak SKRA ogarnie tego IV seta to będę mógł sobie bardzo pluć w brode, wczoraj największa stawka na Kinga i speniałem zamknąłem z minimalną startę i dziś też na SKRE +1.5 była największa stawka dziś i też speniałem, ale tym razem chyba słusznie, obraz gry dużo daje do powiedzenia.
Jeszcze półtorej godziny i emocje pod tarczą! ????
ktos widze ogarnia ze cashout to dla buka +Opcja zamykania w większości daje profit bukowi a nie pomaga graczom ????
W odwrotnym przypadku by jej nie było.Opcja zamykania w większości daje profit bukowi a nie pomaga graczom ????
dlatego powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka,bo brać jakieś resztki nie ma sensuW odwrotnym przypadku by jej nie było.
Twój główny typ pre pograłem już dawno, więc dla mnie to bardzo dobre infoEfes i zalgiris taka cegla ????
A dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.dlatego powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka,bo brać jakieś resztki nie ma sensu
I to właśnie jest obraz tej opcjiA dlaczego niby powinno się zamykać jak dają więcej niż stawka, jak dają więcej niż stawka to znaczy że Twoje jest na wierzchu.
Ta opcja gubi w dwie strony, raz że większość zamyka ratując ochłapy jak nie idzie, a potem okazuje się że bet wszedł, a dwa, że jak dobrze idzie to zamykają z niepełną wygraną.
a Skra za bardzo usztywniona i nic tu już nie ugra:]Skra Bełchatow 4 set win 2,62 !
Włosi az za bardzo rozluznieni... moze Skra cos ugra
A u mnie znów :]Kto pierwszy zdobędzie 5 pkt w 4 secie?
Skra @1.83