ACH Ljubljana a Craiovą. tyle wiem, że Rumunii są półamatorami i na wyjazdach bd dostawać w dupe po 3:0, 3:1Jest tu jakiś siatkarz? Jaka jest sportowa różnica między ACH Ljubljana a Craiovą?oraz w spotkaniu Calcit Kamnik-Tours?
To nie ma znaczenia, niektórzy mi podrzucali jakieś bony, które działały tylko na niemieckich kontach, a te moje działaja normalnie na Polskich.to Ty tutaj widzisz obcokrajowców?
Kontruje, Naydenova po @3.25 (5:6)Kostova @2.79
Kostova, więc mniejszy zysk ale Było można łąpać po 6.9 ????Kontruje, Naydenova po @3.25 (5:6)
co nie przeszkodziło im pokonać 6.12 Bełchatów 3:1 :grin::grin::grin:ACH Ljubljana a Craiovą. tyle wiem, że Rumunii są półamatorami i na wyjazdach bd dostawać w dupe po 3:0, 3:1
no to już znacie wynik dzisiejszego meczu z Modeną xd xdco nie przeszkodziło im pokonać 6.12 Bełchatów 3:1 :grin::grin::grin:
Czemu nie powiedziałeś, że działają na Polskich? tez bym kupil...To nie ma znaczenia, niektórzy mi podrzucali jakieś bony, które działały tylko na niemieckich kontach, a te moje działaja normalnie na Polskich.
Bony sprzedane, dzięki wszystkim.
No, chyba nie.Fakel 2set @4 lekko
bardzo się starali żeby uwalić, doszli na po 24 i i tak oddaliFakel 2set @4 lekko