>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
over 1.5 na Fener @1,80
1 połowa dosyć nudna a mimo to Fener wturlało. w 2 goście mnóstwo sytuacji a gospodarze groźnie kontrują. Moim zdaniem przynajmniej ta 1 bramka tu jeszcze wpadnie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Atyrau vs Jurmala
Typ: Atyrau +19.5
Kurs 1.85
Bukmacher: Unibet
Faktycznie dzisiaj posucha ale jednak zawsze jakis meczyk z Europejskich parkietow cieszy. Przygladnalem sie meczu Atyar i zbytnio nie rozumiem handicapu. Co do Over Under to odradzam grac jesli ktos ma zamiar...linia 151.5 wystawiona strictle na podstawie sredniej Atyrau(269/4=67 + 87 (348/4) = 154...jednak warto zauwazyc h2h i handicap. Atyrau 2 razy win w tamtym sezonie z Jurmala i to tez na wyjezdzie. Biorac nawet pod uwage przegrana Atyaru, to tylko 8 razy na 25 wyjazdowych zostali pokonani 20+ punktami...a wiec 67%razy pokrywaja linie..Ja gram plaska stawke,(nie ma co grac all inow, bo roznie moze byc ale warto i polecam). Biore tez pod uwage ze Ataryu zacznie w koncu cos grac i tez bronic...wiec jesli mialbym juz grac to under w tym meczu ale to taki bet &quot;na sucho&quot;.
Wynik:96:63...⛔ ⛔ ⛔...na to co w 4tej kwarcie to nie mam slow..do konca 3ciej 61:52...

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
over 1.5 na Fener @1,80

1 połowa dosyć nudna a mimo to Fener wturlało. w 2 goście mnóstwo sytuacji a gospodarze groźnie kontrują. Moim zdaniem przynajmniej ta 1 bramka tu jeszcze wpadnie
✅✅

poszła kontra i 2:0 mimo że goście sporo lepsi w 2 połowie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No nic ostatni meczyk dnia dla mnie...Nantere Under 151.5 @ 1.9 Unibet 2.2stalej stawki( jesli wpadnie to mecz Ataru pojdzie w zapomnienie i bedzie tylko plus z meczyku Kangurow.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Siema, odpalam livesports i takie mecze od razu wpadły mi w oko, więc spróbuję szczęścia:
Everton lub Remis + Piast Lub Remis
AKO @4
Pisze teraz, bo mam chwile, powodzenia.
⛔⛔⛔
Cały mecz by mieli te sam na sam i tak by nic nie wpadło.
Everton win, płaska stawka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom