T
70
twister1992
Użytkownik
hah beka jak ceglą..
było kilka okazji ;/4 gol w Lubinie przed 80:00 @2.2 ????
Wynik:96:63... ...na to co w 4tej kwarcie to nie mam slow..do konca 3ciej 61:52...Atyrau vs Jurmala
Typ: Atyrau +19.5
Kurs 1.85
Bukmacher: Unibet
Faktycznie dzisiaj posucha ale jednak zawsze jakis meczyk z Europejskich parkietow cieszy. Przygladnalem sie meczu Atyar i zbytnio nie rozumiem handicapu. Co do Over Under to odradzam grac jesli ktos ma zamiar...linia 151.5 wystawiona strictle na podstawie sredniej Atyrau(269/4=67 + 87 (348/4) = 154...jednak warto zauwazyc h2h i handicap. Atyrau 2 razy win w tamtym sezonie z Jurmala i to tez na wyjezdzie. Biorac nawet pod uwage przegrana Atyaru, to tylko 8 razy na 25 wyjazdowych zostali pokonani 20+ punktami...a wiec 67%razy pokrywaja linie..Ja gram plaska stawke,(nie ma co grac all inow, bo roznie moze byc ale warto i polecam). Biore tez pod uwage ze Ataryu zacznie w koncu cos grac i tez bronic...wiec jesli mialbym juz grac to under w tym meczu ale to taki bet "na sucho".
To samo dzisiaj gram, ewentualnie lekko na win Evertonu dorzucę.ja pograłem everton 1x
16 rr i siedzi Podejrzewam że jeszcze z 2-3 będą bo bardzo szybka i otwarta końcówka ????Nic próbujemy w Turcji Fener- G. over 15 rr @3.20
over 1.5 na Fener @1,80
1 połowa dosyć nudna a mimo to Fener wturlało. w 2 goście mnóstwo sytuacji a gospodarze groźnie kontrują. Moim zdaniem przynajmniej ta 1 bramka tu jeszcze wpadnie
Widocznie warunki sie zmieniły badz nie znam sie na piłce noznej :-|Ponawiam po kursie @2 nic nie widać na boisku warunki atmosferyczne raczej wygrały chyba, ze w 2 połowie warunki sie zmienia
Siema, odpalam livesports i takie mecze od razu wpadły mi w oko, więc spróbuję szczęścia:
Everton lub Remis + Piast Lub Remis
AKO @4
Pisze teraz, bo mam chwile, powodzenia.