>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
D 4,7K

davidian

Użytkownik
Davidian warto próbować -5,5 na Belgie?
Sam już nie wiem.
Bułgaria po dwóch meczach bilans 0:24
Belgia 15:1
A dzisiaj nędza 0:0 :grin: po pierwszej tercji. Albo Bułgaria dostała nagle jakiś zaciąg albo Belgijki nagle zapomniały jak się gra w hokeja lub nie zabrały kijów na lodowisko.

G 370

golkiper

Użytkownik
siema Pany , co dziś gracie w Australii ? mecz za chwilę, kursy wrównane, jak to widzicie ? Rambo, Tomek ?
myślę nad jakimś overem na live lub handi dodatnim jak któraś z drużyn ucieknie w 1 lub 2 kwarcie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
dobra zagrałem poniżej 191,5 w Ausralii, cały czas nie będą tak trafiać

1,91 roczniak
To nie byl dobry pomysł, akurat tam moze byc ok 200 pkt.
Dziwny ten mecz,kursy tak latały i na win i linie, nie wiem czemu, absencji w skladach brak.

G 370

golkiper

Użytkownik
no właśnie widzę, że rzucają jak porąbani... no nic zamknąć już nie mogę, jedyna nadzieja że zaczną chybiać, linia nawejście była 180,5 więc jak zobaczyłem że już urosła o ponad 10 pkt to zagrałem... czemu nic nie pisałeś xD ???? )

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
no właśnie widzę, że rzucają jak porąbani... no nic zamknąć już nie mogę, jedyna nadzieja że zaczną chybiać, linia nawejście była 180,5 więc jak zobaczyłem że już urosła o ponad 10 pkt to zagrałem... czemu nic nie pisałeś xD ???? )
Byla 180pkt, a przed meczem spadla do 175pkt...
Kurs z 1.87 naSydney,polecial na 1.50...no i jak tu zagrac.

G 370

golkiper

Użytkownik
ja ostatnio dziwną przyjemność odczuwam z grania koszykówki, choć moim największym konikiem jest nożna ???? nie wiem czemu, może dlatego że to zupełnie inny sport bardzo dynamiczny, cały czas coś dzieję, kursy wariują, cały czas emocje ???? ) wciąga niesamowicie, szczególnie takie ogórkowe ligi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom