Ja łapałem 229.5 pre @ 1.85, śmieszna liniaHouston 96 do przerwy a smieszne 226 wystawiali.... ???? jeszcze nie ksieguje ale nie robmy jaj ze to nie wejdzie.
tam mozna jeszcze u 216.5 pograc dla tych co przeoczyli moj typ u 226.5...Rakiety - Brooklyn over 229.5 do kosza juz ?
???? ???? ????rakiety teraz prosze o 2 kwarty po 65-75 pkt
myślę przed meczem Charlotte win czy over. Patrzę wpis Siekiery że gra Bobki to wziąłem over 204, Teague na zwrot ;-) Swoją drogą, powinni to jakoś uregulować. Albo ostatnie akcje przy blow odpuszczają albo grają na poważnie. Teague sobie kozłuje, zobaczył, że na obwodzie nikogo nie ma, podszedł i zaje***. Kemba 7 sek chyba miał to też mógł lecieć pod kosz :] Russ by nie odpuścił ????siekiera to potopi wszystko ????
Standard, jak sie postawi to nagle rosnie skutecznosc ???????? ???? ????
polecam sie czaic na u 216.5...nie grac nic na sile ponizej tego.
BAM 216.5 @ 1.9..
beda ceglic ????Standard, jak sie postawi to nagle rosnie skutecznosc ????
No i overek Indiany 103.5 siadł ????Pacers rzućcie mi te 17 pkt i z głowy
Arizona Coyotes, liczba bramek - 0
1.9
Bet365
Jak pada określenie "niska piątka/niski skład" to od razu mi się van Gaal przypomina. 1500 przegranych główek i 50 goli z powietrza. Tragedia.No nie wierzę, Heat będą grać niską piątką do końca i Whiteside już nie wejdzie, nawet zwrotu nie będzie
Dobry numer nie.No nie wierzę, Heat będą grać niską piątką do końca i Whiteside już nie wejdzie, nawet zwrotu nie będzie