>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Moim zdaniem w Rzymie jeszcze coś wpadnie, Milan co raz większy chaos w obronie i proste błędy. Jest jeszcze z 10 minut, ja za @2.75 spróbuję. Gol Milanu za @7 też wygląda w sumie niegłupio, może ten Adriano wreszcie odpali, albo ewentualnie jakiś magiczny dotyk Suso.
W sumie zabawnie, bo Milan przez ostatnie 10 minut był częściej pod bramką niż chociażby przez całą 1 połowę :razz:
Mimo wszystko ten cały Niang to jest do wyjebania, drugi Balotelli się znalazł.
Tylko z mniejszymi umiejętnościami, szczególnie do karnych :grin:

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Pograne łamaki symbolicznie za dychacze : D może akurat
w tym sezonie grają czysto obecnie
chociaż jakby prowadzili do przerwy to kto wie, może dziś mają ochotę na fiksa
najlepiej zobaczyć 1 połowę i w przerwie coś zagrać.

H 902

hank

Użytkownik
W Indianę tak, ja zamiast Miami biorę oveer 18 Whitesidea.
On zmiażdży Gortata. Nie pokrywa w meczach gdzie ma konkretnego rywala, z OKC (Adams), z Detroit(Drummond), Miśki(Gasol), Utah (Gobert), Atlanta (Howard), to jest top, Gortat przy nich to dziecko.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
a jak zapatrujecie się na Pingwiny w nhl? po 1.5 spokojnie iść? Arizona jest tragiczna, a Pingwiny w formie i jeszcze na swojej tafli
Pittsburgh Penguins 1.5
Miami Heat 1.8
William hill

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
W Indianę tak, ja zamiast Miami biorę oveer 18 Whitesidea.
On zmiażdży Gortata. Nie pokrywa w meczach gdzie ma konkretnego rywala, z OKC (Adams), z Detroit(Drummond), Miśki(Gasol), Utah (Gobert), Atlanta (Howard), to jest top, Gortat przy nich to dziecko.
Ja biorę over 14 zbiórek Whiteside&#39;a w Betano @1.87, Wall i Beal sporo cegieł wypuszczą, on sobie to wszystko ładnie pozbiera, a Gortat nie będzie przeszkadzał ????

jak ktoś woli to jest over 12,5 w całorocznym ale tylko @1.62

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom