Jak nie afera z sobotnimi meczami, to teraz takie jaja. Nie są w formie na ten moment.c+ jest opóźniony o jakieś 5 minuty względem buka.
Tak, pisał o tym ktoś wcześniej, że puścili z opóźnieniem transmisję... Wszystko spowodowane opóźnieniem w meczu Lecha, gdzie sędzia przez zadymienie stadionu przerywał dwa razy mecz i doliczył 6 minut do drugiej połowy i się nie wyrobili czasowoc+ jest opóźniony o jakieś 5 minuty względem buka.
Sevilla gooooooooooooooool Brawoo Sevilla <3Celta - Sevilla Over 2 azjan @2.025
Żesz kurr, wycofalem w 78 minucie przy 0-1 za 35 PLN :/Celta - Sevilla powyżej 2.5 @2.50 x 100
Też kiedyś się parę razy naciąłem na takim zamykaniu, żeby "zmniejszyć straty", ale rozumiem - w teorii prosto powiedzieć, że nie powinno się zamykać ze stratą, w praktyce gorzej, jak nic nie wskazywało, że będą jeszcze dwie bramki, a czasu mało.Żesz kurr, wycofalem w 78 minucie przy 0-1 za 35 PLN :/
Wczoraj na Aston Villi gralem do konca i nie weszlo, wiec na dwoje babka wrozyla, zawsze trzeba miec nieco szczescia i przeczuciaTeż kiedyś się parę razy naciąłem na takim zamykaniu, żeby "zmniejszyć straty", ale rozumiem - w teorii prosto powiedzieć, że nie powinno się zamykać ze stratą, w praktyce gorzej, jak nic nie wskazywało, że będą jeszcze dwie bramki, a czasu mało.
Ożż ależ mi teraz St Polten dupsko ratuje w 89 minucie, 2:0St Polten - Austria powyzej 1.5 @1.83 x 300
Schalke wiecej okazji w 10 .. a niech wygraja :-|wygra 1 połowe Leverkusen @2.5 za 50 jedynie
I tak przegrają, bo to najbardziej frajerska drużyna PL @ 2.6pieknie west ham
Może i przegrają zobaczymy po drugiej połowie, gram na nich bo nie mam w ogóle przekonania do Liverpoolu, dla mnie to oni mają skład na miejsce 5-8 a nie na walkę o majstra i w końcu zaczną gubić pkt, czy w tym meczu to zobaczymyI tak przegrają, bo to najbardziej frajerska drużyna PL @ 2.6