>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
c+ jest opóźniony o jakieś 5 minuty względem buka.
Tak, pisał o tym ktoś wcześniej, że puścili z opóźnieniem transmisję... Wszystko spowodowane opóźnieniem w meczu Lecha, gdzie sędzia przez zadymienie stadionu przerywał dwa razy mecz i doliczył 6 minut do drugiej połowy i się nie wyrobili czasowo ;)

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Legia bez znacznych osłabień. W ataku Niko zamiast Prijo oraz Hamalainen za Gui.
Czuje, że dziś postrzelają.
Legia over 2.5 gola
@3.40

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Żesz kurr, wycofalem w 78 minucie przy 0-1 za 35 PLN :/
Też kiedyś się parę razy naciąłem na takim zamykaniu, żeby &quot;zmniejszyć straty&quot;, ale rozumiem - w teorii prosto powiedzieć, że nie powinno się zamykać ze stratą, w praktyce gorzej, jak nic nie wskazywało, że będą jeszcze dwie bramki, a czasu mało.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Też kiedyś się parę razy naciąłem na takim zamykaniu, żeby &quot;zmniejszyć straty&quot;, ale rozumiem - w teorii prosto powiedzieć, że nie powinno się zamykać ze stratą, w praktyce gorzej, jak nic nie wskazywało, że będą jeszcze dwie bramki, a czasu mało.
Wczoraj na Aston Villi gralem do konca i nie weszlo, wiec na dwoje babka wrozyla, zawsze trzeba miec nieco szczescia i przeczucia :p

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
I tak przegrają, bo to najbardziej frajerska drużyna PL @ 2.6
Może i przegrają zobaczymy po drugiej połowie, gram na nich bo nie mam w ogóle przekonania do Liverpoolu, dla mnie to oni mają skład na miejsce 5-8 a nie na walkę o majstra i w końcu zaczną gubić pkt, czy w tym meczu to zobaczymy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom