lamora365
Użytkownik
Ja też nie zamknąłem:razz:Nie pocieszy ???? Ale może następnym razem będziemy mieli więcej szczęścia ????
Ja też nie zamknąłem:razz:Nie pocieszy ???? Ale może następnym razem będziemy mieli więcej szczęścia ????
Zeby znowu tak końcówki nie zjeb...ten zenit hehe miał 14:10 i się robi nagle 15:15 :]
A ja próbuje w meczu Dundee U20 over 4,5 1.70@
Od razu dwie kolejki zagraj ???? Po co wymyślać jakieś cuda, jak najlepsze są single, ew. duble. Graj jak my: czekasz 20-30 minut, kurs na over 1.5 rośnie do 1.50-2.00, lutujesz i same Taśmy są bez sensu, bo matematyczna szansa że Ci wejdzie 8 spotkań na minimum 2 gole to... 0.004%, przy założeniu że szanse na 1.5 to 50%. Nawet jak założysz 75% to Ci wyjdzie śmieszna liczba.Co myślicie pograć cała kolejke Ekstraklasy over 1,5 ?
Mam bonusik 50 PLN, akurat pograłem Niemki 24 gole @1.65. Może się udaNie sądzę by w drugiej połowie Niemki były tak nieskuteczne.
Niemcy 2 połowa
pierwsze 12 bramek @1.85
pierwsze 15 bramek @3.80
Powiem Ci, że dopiero wczoraj obejrzałem pierwszą część z przed roku, bo jakoś nie mogłem się zebrać i nasze rodzime produkcje mnie nie kupują, ale zajebiście mi siadł ten film Więc mam chęć na drugą część. W kinie w tym tygodniu nie będę, więc szukam czegoś na weekend w domusłaby jest, idź do kina lepiej na '' Jestem Mordercą''. Sztos. Super film jak na polską produkcję.
????VC Atyrau +1.5s @4.50 :siata:
Dramat...Dinamo ????