>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Co myślicie pograć cała kolejke Ekstraklasy over 1,5 ?
Od razu dwie kolejki zagraj ???? Po co wymyślać jakieś cuda, jak najlepsze są single, ew. duble. Graj jak my: czekasz 20-30 minut, kurs na over 1.5 rośnie do 1.50-2.00, lutujesz i same ✅✅✅ Taśmy są bez sensu, bo matematyczna szansa że Ci wejdzie 8 spotkań na minimum 2 gole to... 0.004%, przy założeniu że szanse na 1.5 to 50%. Nawet jak założysz 75% to Ci wyjdzie śmieszna liczba.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Pany, chciałbym zobaczyć nowego pitbulla, jest już gdzieś w necie? ;) Jeśli ktoś wie, proszę o info na prv ;)

Polecam dziś Wisłę na wieczór.
słaby jest, idź do kina lepiej na &#39;&#39; Jestem Mordercą&#39;&#39;. Sztos. Super film jak na polską produkcję.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
słaby jest, idź do kina lepiej na &#39;&#39; Jestem Mordercą&#39;&#39;. Sztos. Super film jak na polską produkcję.
Powiem Ci, że dopiero wczoraj obejrzałem pierwszą część z przed roku, bo jakoś nie mogłem się zebrać i nasze rodzime produkcje mnie nie kupują, ale zajebiście mi siadł ten film ;) Więc mam chęć na drugą część. W kinie w tym tygodniu nie będę, więc szukam czegoś na weekend w domu ;)

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Nie no, 2 część Pitbulla jest przecież mega dobra. Nowe postaci aktorko zajebiszczo wypadają. Moim zdaniem spokojnie można ją postawić obok jedynki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom