mateusz9681
Użytkownik
Zlin 3 set @1.50
viitorul over 2,5 w meczu @1,90 wchodzę!
<table class="soccer"><tbody><tr id="g_1_KvxLQnmD" class="tr-first even stage-live" style="cursor: pointer;"><td class="cell_ab team-home" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_sa score bold playing">
</td><td class="cell_ac team-away" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_sb part-top">
</td><td class="cell_ia icons">
</td><td class="cell_oq comparison">
</td></tr></tbody></table>
IziEleague Major Qual.
Immortals +2,5 rundy
@2.00 mapa Cobble
Bet365
Jooo, to już dawno było. Szkoda, że na 365 nie ma do wyboru różnych handi na rundy czy killsów.Ale Sixeer to dno dzisiaj masakra, zagrałem akurat w Betsson poniżej 17 na niego a on tak lami, milusio ???? Wgl fajna sprawa,że dodali ilość zabić na mapie w Betssonie, widzieliście?
Higgins rzeźnik, jasne! Ale nie można brać pod uwagę tylko aktualnej, chwilowej dyspozycji, trzeba spojrzeć w skali rocznej ???? Higgins w drugim garniturze obok Ding'a, Allen'a czy Murphy'ego ????snooker to nie moja działka, ale chyba zapomniałeś o Higginsie ?
ja pogralem Faze -2,5. C9 od wygrania turka nic nie gra. Faze wrecz przeciwnieFaze vs C9 mapa miraż
Ktoś coś? bo ja mam dylemat..
Ja zagrałem HC na cloud9 +2,5 rundy, bo to mapa 50/50, ale lekka staweczka, bo nie czuje tego mocno. Szczerze mówiąc aktualna forma chyba bardziej wskazuje na FaZe, ale liczę na to, że Cloud9 będą chcieli w końcu powalczyć, poza tym bardziej ich lubię niż FaZe.Faze vs C9 mapa miraż
Ktoś coś? bo ja mam dylemat..
3-0pcuhar rumunii
vitorul - panduri 0-0 27min
ogromna przewaga gospodarzy
-1.5, -2.0 @1,90
potężny wiatr, bramkarz gości nie jest w stanie wybic piłki, zaraz wraca ????
probuje tez do przerwy vitorul @1,95
:]Genclerbirligi<table class="soccer"><tbody><tr id="g_1_M5mGjs6g" class="even stage-live"><td class="cell_ab team-home" title="Zobacz szczegóły meczu!">
</td><td class="cell_sa score bold playing">2 - 0</td><td class="cell_ac team-away" title="Zobacz szczegóły meczu!">Menemen Belediye</td></tr></tbody></table> over 2,5 @2,00 wchodzę grubo :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
i jeszcze dodam Viitorul 4 gol @2,00
Biorąc pod uwagę ostatnią ich formę to raczej bez szans.Pograłem czysty win C9, zobaczymy jak wyjdzie
Dokładnie tak.Pany, pytanie: dostałem lojalkę od Bet365, żeby to teraz obrócić to jak będę stawiał zakład to stawki będą szły najpierw na obrót bonusu czy jak?