dałem to i druga kwarta Flamengo -3,5 -> 1,75
dałem to i druga kwarta Flamengo -3,5 -> 1,75
Ale dlaczego mają pozabierać hajs, bo nie oglądałem meczu i nie wiem co się stało?Nie ogarniam, musze coś napisać o tyum meczu MU, bo to co się tam stało.. Wypłacać hajs, bo jeszcze zabiorą te sito Pogby.. Jak myślicie?
Wiem, że to troche głupie, ale po tym meczu nic mnie tu nie zdziwi.Co zabiorą?
Jesli zagrają Ci,ktorzy są probable,to utopisz na tym Toronto z takim handi.Pacers i Raptors -8,5 do gry
Karne w Lyonie, ostatnie Sochaux z Marsylią się udało w karnych to czemu tym razem miałoby się nie udać
@2.50 Guingamp awansik
Oby na plus, początek dobry ????dałem to i druga kwarta Flamengo -3,5 -> 1,75
Zartujesz,no nie ? Miski na lajcie to biorą,wczorsj oszczędzali Gasola.Gra ktoś dzisiaj coś w stronę Cavs? Dzisiaj bez Love, Lebrona i Irvinga
Choćby wziął piłkę w ręce i wrzucił do siatki to jak sędzia uznał to buki tego rozstrzygnięcia nie zmieniąWiem, że to troche głupie, ale po tym meczu nic mnie tu nie zdziwi.
@Delfi
Gol ze spalonego Pogby, po asyście ręki Ibry ????
ale o co chodzi, przeciez w Toronto nie ma zadnych oslabien, pojada na lajcieJesli zagrają Ci,ktorzy są probable,to utopisz na tym Toronto z takim handi.
Chyba wycofam to wrzuciłem na Indianę.Pacers
Probable w 76ers,powodzenia.ale o co chodzi, przeciez w Toronto nie ma zadnych oslabien, pojada na lajcie
a to to mnie nie interesuje. Niech graja nawet wszyscy najlepsi. Toronto bez oslabien i bedzie to samo co w ostatnim meczuProbable w 76ers,powodzenia.
Lekki przód. Liczyłem na lepszy występ Diego.Dziś liczę na rozstrzelanie się Chelsea. Sunderland gra poniżej oczekiwań, myślę ,że niebiescy to dziś wykorzystają. Z racji tego, że nie ma Hazarda, a to on wykonuje karne próbuję dziś:
Diego Costa 2 gole lub więcej @4.33
Fabregas gol @3.60