>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Panowie jeżeli macie możliwość to polecam żółtą kartkę dla Granita Xhaki z Arsenalu. To, że ten gość nie do końca panuje nad emocjami wiemy od dawna. Dziś już dwa wślizgi na hurra i o dziwo bez kartki póki co. Przy zejściu do szatni prawie się z kimś nie pobił. Na drugą połowę wyjdzie bo za bardzo nie ma kim Wenger go zastąpić. Także jeżeli gdzieś macie taką opcję to polecam.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Najlepsza taktyka na Coco Jambo - jak nie wiesz co zrobić z piłką oddaj ją przeciwnikowi. Niech on się martwi.
????

A na poważnie, to niech wturlają byle jaką szmatę. Rozmyślałem nad Bournemouth DNB i BTS i nie chce się gryźć.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Serio to cos jest mistrzem Angli? :eek: A jak to sie stalo? Pierwszy raz mam okazje ogladac ta druzyne i jedyny pozytyw jaki widze to boczni obroncy potrafia wyrzucic pilke z autu na dlugi slupek. To jest takim fenomenem ze zdobyli mistrzostwo czy o co chodzi?

O Arsenal najs.... To bedzie marny wieczor
Spokojnie można to porównać do Grecji i euro 2004, aczkolwiek tutaj z uwagi na fakt że mieliśmy do czynienia z 38 meczowym sezonem ligowym sensacja była chyba jeszcze większa. Złożyło się na to wiele czynników włącznie z kryzysem największych klubów angielskich.

H 902

hank

Użytkownik
Gram chociaż za 50 na te IJsselmeervogels. Goście mają tak w dupie ten mecz, że nie widać nawet różnicy kto na co dzień w 1 lidze, a kto w 4 czy którejś tam. Może fartem wcisną.
Lisy tylko z kontry groźne, dać im piłkę i nie wiedzą co zrobić, rok temu wszystkicg zaskoczyli, ale teraz nikt już się na to nie nabiera.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Serio to cos jest mistrzem Angli? :eek: A jak to sie stalo? Pierwszy raz mam okazje ogladac ta druzyne i jedyny pozytyw jaki widze to boczni obroncy potrafia wyrzucic pilke z autu na dlugi slupek. To jest takim fenomenem ze zdobyli mistrzostwo czy o co chodzi?

O Arsenal najs.... To bedzie marny wieczor
Najpierw oglądamy potem obstawiamy, nigdy na odwrót

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Podawałem przedtem że trzeba uważać na lisy bo to że wygrali z przeciętnym City które na ostatnie 15 meczy wygrało 4 o niczym nie świadczy, nie mówie że nie wygrają( mam pograne BTS w dzisiejszych meczach PL) ale wisienki u siebie cholernie mocne

mireck 33

mireck

Użytkownik
Ja polecam over 12.5 rr Leicester vs Bournemouth po @1.90. 7 już jest. Albo poczekać może aż linia opadnie i próbować łapać 11.5.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Tych lisów za pierwszą połowe powinni deportować do minimum 3 ligi ????
hahahhaah Mistrz, ale prawda prawda ????

edit1: odpuszcze sobie oglądanie tego meczu i obejrzę do końca ręczna , piękne Dunki ;) A tam niech się dzieje wola Boska ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom