josekubinho
Użytkownik
Jakis livescore do paryza w siate?
????Najlepsza taktyka na Coco Jambo - jak nie wiesz co zrobić z piłką oddaj ją przeciwnikowi. Niech on się martwi.
Spokojnie można to porównać do Grecji i euro 2004, aczkolwiek tutaj z uwagi na fakt że mieliśmy do czynienia z 38 meczowym sezonem ligowym sensacja była chyba jeszcze większa. Złożyło się na to wiele czynników włącznie z kryzysem największych klubów angielskich.Serio to cos jest mistrzem Angli? A jak to sie stalo? Pierwszy raz mam okazje ogladac ta druzyne i jedyny pozytyw jaki widze to boczni obroncy potrafia wyrzucic pilke z autu na dlugi slupek. To jest takim fenomenem ze zdobyli mistrzostwo czy o co chodzi?
O Arsenal najs.... To bedzie marny wieczor
Najpierw oglądamy potem obstawiamy, nigdy na odwrótSerio to cos jest mistrzem Angli? A jak to sie stalo? Pierwszy raz mam okazje ogladac ta druzyne i jedyny pozytyw jaki widze to boczni obroncy potrafia wyrzucic pilke z autu na dlugi slupek. To jest takim fenomenem ze zdobyli mistrzostwo czy o co chodzi?
O Arsenal najs.... To bedzie marny wieczor
Trochę się pospinali ze sobą, ale raczej bez rewelacji, od razu zeszli do szatniCo się działo w Liverpoolu w końcówce przy zejściu piłkarzy?
przegrywaja 2:0 i utopia caly mecz, 1 set to jest maks co moga zdobycJakis livescore do paryza w siate?
hahahhaah Mistrz, ale prawda prawda ????Tych lisów za pierwszą połowe powinni deportować do minimum 3 ligi ????
Wypad z tym gównem, tu na forum mamy typy od świetnych typerow, ktore są w dodatku darmowe.ja wiem, że nie można, ale zobaczcie co oni na live robią... skuteczność z 85% z kursami 2.0? http://typomat.pl/news/przedluzenie-promocji-live,21