over 4,5 do HT w Volendam @ 2
grają jak na orliku
nie lepiej zagrać klasycznie za mocniej, niż pchać się na siłę w jakieś cuda?Cape Town City powyżej 2,5 gola kurs 11,75
aż grzech tego za grosze nie dać
a over 0,5 ich gola @1,5 to chyba promo, nie chce mi się wierzyć by im chociaż jednego nie wcisnęli
Mi się widzi over-owy wieczór, szczególnie w meczu LisówWidzicie jakiś ciekawy zakład na Premiership na dziś?
Też BTS tam właśnie pobrałem.Mi się widzi over-owy wieczór, szczególnie w meczu Lisów
Pewnie mnnie większość zgoni itp itd, ale Idę dziś mocno , to co na Pinarku zarobiłem... idę w win po @3 na Lester...Widzicie jakiś ciekawy zakład na Premiership na dziś?
Oni w każdym meczu prawie strzelają bramkę, ciekawe skąd takie kursy ????Cape Town City powyżej 2,5 gola kurs 11,75
aż grzech tego za grosze nie dać
a over 0,5 ich gola @1,5 to chyba promo, nie chce mi się wierzyć by im chociaż jednego nie wcisnęli
Coś mi się wydaje, że Leicester nie jest w stanie zagrać tak dobrze w Bournemouth jak u siebie z City. Mega ciężki teren, oglądam sporo B'mouth i są w moim top 5 w Anglii jeśli chodzi o grę piłką U siebie zwarci i bardzo mocni, będzie ciężko Lisom. Paradoksalnie po 7 bramkach z Liverpoolem tu może być mecz jak z Tottenhamem, gdzie nie wpadło nic. Ale jakbym miał coś grać, to też over, lub jakieś czerwo.Mi się widzi over-owy wieczór, szczególnie w meczu Lisów
orientuje się ktoś dlaczego tego meczu nie ma w óni?nie lepiej zagrać klasycznie za mocniej, niż pchać się na siłę w jakieś cuda?
over 3.5 w meczu @2.15
bardzo dobry kurs
wczoraj podałeś mecz chyba w Paragwaju, czemu nie zagrałeś over 2.5 i over 3.5 po bdb kursach? (w 5' na over 2.5 @1.85) tylko próbowałeś na siłę over 1 albo 2 drużyny?
gdybyś wykorzystał swoją wiedzę i grałbyś ostrożniej, to już byś dawno miał na spłatę raty kredytu.
lepiej jak mówił zuchman over 3,5 i zobaczymy co wyjdzieszkoda, że streama nie ma , bym sobie odpalił ten cyrk
Lester win i Arsenal winWidzicie jakiś ciekawy zakład na Premiership na dziś?
Na pewno ktoś pograł, bo kurs spadł ????Graliście coś na gole Cape? Perek?