>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Cape Town City powyżej 2,5 gola kurs 11,75

aż grzech tego za grosze nie dać

a over 0,5 ich gola @1,5 to chyba promo, nie chce mi się wierzyć by im chociaż jednego nie wcisnęli
nie lepiej zagrać klasycznie za mocniej, niż pchać się na siłę w jakieś cuda?

over 3.5 w meczu @2.15

bardzo dobry kurs

wczoraj podałeś mecz chyba w Paragwaju, czemu nie zagrałeś over 2.5 i over 3.5 po bdb kursach? (w 5&#39; na over 2.5 @1.85) tylko próbowałeś na siłę over 1 albo 2 drużyny?
gdybyś wykorzystał swoją wiedzę i grałbyś ostrożniej, to już byś dawno miał na spłatę raty kredytu.

Otrzymane punkty reputacji: +8
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Cape Town City powyżej 2,5 gola kurs 11,75

aż grzech tego za grosze nie dać

a over 0,5 ich gola @1,5 to chyba promo, nie chce mi się wierzyć by im chociaż jednego nie wcisnęli
Oni w każdym meczu prawie strzelają bramkę, ciekawe skąd takie kursy ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Mi się widzi over-owy wieczór, szczególnie w meczu Lisów
Coś mi się wydaje, że Leicester nie jest w stanie zagrać tak dobrze w Bournemouth jak u siebie z City. Mega ciężki teren, oglądam sporo B&#39;mouth i są w moim top 5 w Anglii jeśli chodzi o grę piłką ;) U siebie zwarci i bardzo mocni, będzie ciężko Lisom. Paradoksalnie po 7 bramkach z Liverpoolem tu może być mecz jak z Tottenhamem, gdzie nie wpadło nic. Ale jakbym miał coś grać, to też over, lub jakieś czerwo.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
nie lepiej zagrać klasycznie za mocniej, niż pchać się na siłę w jakieś cuda?

over 3.5 w meczu @2.15

bardzo dobry kurs

wczoraj podałeś mecz chyba w Paragwaju, czemu nie zagrałeś over 2.5 i over 3.5 po bdb kursach? (w 5&#39; na over 2.5 @1.85) tylko próbowałeś na siłę over 1 albo 2 drużyny?
gdybyś wykorzystał swoją wiedzę i grałbyś ostrożniej, to już byś dawno miał na spłatę raty kredytu.
orientuje się ktoś dlaczego tego meczu nie ma w óni?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom