hawkeyesti
Forum VIP
3:0 izziIrbis dnb @ 2,30 luzna propozycja
no i jak tu teraz spłacić providenta?BET ROKU!!!
Dinamo Moskwa @1,41 za 2160,00 euro !!!
POLECAM GRAJCIE ZA WSIO CO MACIE U BUKA!!!!!!!!!
[MOJA NAJWIĘKSZA STAWKA W ŻYCIU]
3:0 izziIrbis dnb @ 2,30 luzna propozycja
no i jak tu teraz spłacić providenta?BET ROKU!!!
Dinamo Moskwa @1,41 za 2160,00 euro !!!
POLECAM GRAJCIE ZA WSIO CO MACIE U BUKA!!!!!!!!!
[MOJA NAJWIĘKSZA STAWKA W ŻYCIU]
nie z tego tylko z jego pewności siebieZałosne dla mnie zachowanie śmiejecie sie z chłopa, ze przegrał około 10 tysiecy ehh
nie o to chodzi. Podaje jakis losowy typ, pisze ze bet roku. Przykro jest mi tych co to zagrali bo napewno sie tacy znalezliZałosne dla mnie zachowanie śmiejecie sie z chłopa, ze przegrał około 10 tysiecy ehh
Żałosne to jest podawanie "typów roku"Załosne dla mnie zachowanie śmiejecie sie z chłopa, ze przegrał około 10 tysiecy ehh
17 minuta MSN dziekuje:grin:Barca over 2,5 ht @ 2.9
wybrałeś za bardzo bramkostrzelny zespół do graniaNie no zaczyna mnie to wkur... co che postawić to Barcelona strzela...
Bardziej denerwuje to że nie postawiłem ???? a mecz ogólnie otwarty, gdy tylko Barcelona zbliża się do pola karnego przeciwnika blokują zakłady ????wybrałeś za bardzo bramkostrzelny zespół do grania
Messi Neymar Suarez i 0-3 ????
bedzie dwucyfrówka ? ????
Raczej nie w 2 polowie na pewno beda zmiany....wybrałeś za bardzo bramkostrzelny zespół do grania
Messi Neymar Suarez i 0-3 ????
bedzie dwucyfrówka ? ????
A w Barcelonie nie ma zmienników chcących się pokazać ?Raczej nie w 2 polowie na pewno beda zmiany....
może nawet ten drewniany Paco coś ustrzeli ????Raczej nie w 2 polowie na pewno beda zmiany....