>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Podbijam, pograłem po @2,46 w pinku. IMO mecz na styk powinien być. Jak Grek w ostatnim meczu nie będzie pajacował to może to ładne &quot;wykerować&quot;.
Lol. Sprawdzałem z 5 razy te wszystkie pary i się w końcu zakręciłem i nie ogarnąłem, to jest kto. ????

No nic, liczymy, że Asy ogarną.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Tajlandia - Birma
HT remis 2.05 bet365
ile ja już meczy z udziałem Tajlandii widziałem gdzie kurs na nich około 1.10 a do przerwy zawsze 0-0...a w drugiej pobudka... i lekka wygrana
⛔
szukając niespodzianki... ogląda ktoś ten mecz live ?
Chce rzucić troszkę na X2 kurs (10.00) zachęca ja mam tylko staty na bet365 i to Birma chyba nie co lepiej ?

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
O&#39;Sullivan @ 3 perełka dzisiejszego popołudnia. allen przegra ten wygrany mecz ze stanu 4:2 i brejku 50+ przy prostym układzie . szybko bo zaraz spadnie. na allena było już 1,001 na jego rywala 25

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
⛔

szukając niespodzianki... ogląda ktoś ten mecz live ?
Chce rzucić troszkę na X2 kurs (10.00) zachęca ja mam tylko staty na bet365 i to Birma chyba nie co lepiej ?
Oglądałem, mam pograny over i Birma jest bardzo słaba. Jak już podchodzą pod bramkę to się totalnie gubią. Myslę, że Tajlandia powinna pyknąć spokojnie kolejne gole w II połowie. Odradzam to X2. Chyba, że coś sfixują.

matu67 188

matu67

Użytkownik
Panowie gdzie znajde jakies oficjalne statystyki lub protokol z meczu bolivar - real potosi? na flashscorze było 7 roznych, a na soccerwayu pokazuje 8. Mialem pograny under 7,5 i bet365 rozliczyl na minus :/

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Oglądałem, mam pograny over i Birma jest bardzo słaba. Jak już podchodzą pod bramkę to się totalnie gubią. Myslę, że Tajlandia powinna pyknąć spokojnie kolejne gole w II połowie. Odradzam to X2. Chyba, że coś sfixują.
miałem zamiar puścić tasiemca na williamhill za to co tam mam (nie wiele ponad 30 funtów) i przestać tam grać... tak wiec całość idzie na x2 na Birmę 11.00 jak wygram to wycofka kasy i bye bye ???? jak nie to samo bye hehe ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom