Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kashima już raczej dociągnie, ale i tak mnie zawiedli. Chciałbym powiedzieć, że w następnej rundzie lecą, ale zupełnie nie ogarniam poziomu drużyn z Afryki
Kashima już raczej dociągnie, ale i tak mnie zawiedli. Chciałbym powiedzieć, że w następnej rundzie lecą, ale zupełnie nie ogarniam poziomu drużyn z Afryki
Tajlandia - Birma HT remis 2.05 bet365
ile ja już meczy z udziałem Tajlandii widziałem gdzie kurs na nich około 1.10 a do przerwy zawsze 0-0...a w drugiej pobudka... i lekka wygrana
Hong Kong Premier League
ostatni typ.... i mała przerwa bo troszke tych kuponów już jest
handi -1 (europejski) na Guanghzou 2.05 bet365
kolejna fajna liga do pogrania u mnie poszło dość ostro
Podbijam, pograłem po @2,46 w pinku. IMO mecz na styk powinien być. Jak Grek w ostatnim meczu nie będzie pajacował to może to ładne "wykerować".
allen nie chce jechać w lutym do niemiec to jest pewne. chłop najpierw usrywa się przy brejku 50+ robiącym mu mecz a później wystawia żółtą pod samą łuze :grin: to jest dramat :grin: