Zrobie wszystko co w mojej mocy,choc w niedziele poznym wieczorem nie za bardzo jest co wybierac.Tomku dzisiaj bez csa wiec licze na Ciebie
niestety nie bo wszystko wsadzilem w optic bo dla mnie to bylo pewne, aczkolwiek widzialem ze ladnie 7.0 kurs zlapalesZrobie wszystko co w mojej mocy,choc w niedziele poznym wieczorem nie za bardzo jest co wybierac.
Aku z Nba ostatnie zagrałes ?
Zalezy od buka. Niektorzy rozliczaja od zaraz po kursie 1.0. U innych trzeba czekac 24 godziny. Jesli mecz sie nie dogra w tym czasie to wtedy zwrot po kursie 1Ktoś wie jak to wygląda w przypadku Charleoi - St. Liege? Anulowali to buki rozliczają jako 1.0 czy czekanie na powtórke meczu? Jest napisane, że anulowano...
a dodatkowo :
Estoril - Belenenses @ over 0,5 gola 2,40 stys
U niektórych też 48.U innych trzeba czekac 24 godziny.
Mam 21 lat, jaram sie ta gra, i jestem na sporym +, jakis problem?Teraz jest lepsza beka są 15 latkowie co grają csa i jarają się tutaj jakąś śmieszną gierką
Nie masz prawo, ale szkoda generalizować że płaczą na tenisie, na wszystkim się płacze jak się przegra kasę...Mam 21 lat, jaram sie ta gra, i jestem na sporym +, jakis problem?
Tak 7 bo dodałem over na kwarte Boston-Philaniestety nie bo wszystko wsadzilem w optic bo dla mnie to bylo pewne, aczkolwiek widzialem ze ladnie 7.0 kurs zlapales
już kurs tylko 2,00 jak ktoś chce niech gra, ja tutaj wyczuwam wała było 0-2 a zaraz będzie 2-2Spartak Ljig 4,50 bet365 podbijam za drobne