A kto tu daje PSG po 1,20? ja tam dalem over 10 kornerów i jestem happy : )PSG i PSV ujebiom kupony ��
Wydaje mi się że nic nie widzą i zdają sobie sprawę powoli że to nie był dobry ruch. Przewiduję jeszcze jedną dwie wtopy w lidze i bye bye Emery.Co władze PSG widzą w Emerym ktory nie potafi rozkolysac tej lokomotywy
Nie miałem ich po 1.20 ino over 2.5 zespołu goli a tu ooA kto tu daje PSG po 1,20? ja tam dalem over 10 kornerów i jestem happy : )
jakby wykorzystali polowe tego co mieli to juz dawno by byl ???? pecha maja duzoNie miałem ich po 1.20 ino over 2.5 zespołu goli a tu oo
bardzo łatwow kijowie over 5.5 @2.25
Barca 4. gol @1,66
Bwin za Barcy Guardioli rozliczał ujemne handi w przerwie :grin:hehe mozliwe że bet365 rozliczyl mecz przed zakonczeniem ?
mam w ako remis w meczu ukraincow z turkami i mam czerwona kropke ???? co oni nie wierza że turasy zaraz 6 bramek moga strzelic ?
Ja wybieram over 4.5 w Barcelonie
@3.5 Bet365
Mecz "o nic" to mogą zagrać "dla widowiska". Barca na pewno coś kopnie, jak nie ze 3 i zapewne też coś straci. Takie 3:2 / 4:1 / overowy remis możliwy. Atakuję lekko.
Benfica pierwsza 7 RR w meczu
kurs: 1,9