pinturicchio
Użytkownik
Da ktoś fajny stream do Lewandowskich?
dla mnie pachnie remisem typujcie jak chcecieA Mascherano? Umtiti to też nie jest taka rezerwa.
86:82 = 168!!! Jakie emocje! Excel 9scylowal 157.5 ale bez dogrywki. Gratulacje dla tych co zagrali ze mna...byly emocje oj byly a wygrane $$$ dodaje smaku.over 157.5 @ 2.9 w meczu Partizanu Unibet![]()
![]()
over 151.5 @ 2 Unibet.![]()
![]()
Ja gram plaska stawka i polecam zagrac taka sama.
Panowie, takiego sędziowania chyba nikt jeszcze nie widział. Kar nam nie gwiżdże, spalone z dupy, mamy kontre sam na sam, a ten przerywa akcje, po czym później przyznaje się do błędu, i tak przez 2tercje. Zamieszanie pod bramką, nasz uderza na pustą, a obronca z bramkarzem, bramke odsuwają, i oczywiscie zero kary. Teraz ten pe**ł dostał kijem przy znowienia (przypadkowo ???? ) i zjechał, aż hokeiści GieKSy zaczeli "kijami klaskać" jak dostał ????GKS KATOWICE w hokeja! @1,35 zagrałem grubo
jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa i zaraz wyrównają i wygrają ????Panowie, takiego sędziowania chyba nikt jeszcze nie widział. Kar nam nie gwiżdże, spalone z dupy, mamy kontre sam na sam, a ten przerywa akcje, po czym później przyznaje się do błędu, i tak przez 2tercje. Zamieszanie pod bramką, nasz uderza na pustą, a obronca z bramkarzem, bramke odsuwają, i oczywiscie zero kary. Teraz ten pe**ł dostał kijem przy znowienia (przypadkowo ???? ) i zjechał, aż hokeiści GieKSy zaczeli "kijami klaskać" jak dostał ????
Sorry za typ, ale kurde nie spodziewałem się, że będzie aż taki wał
Ufff 3 raz pod rzad...city barca a teraz to...kaman86:82 = 168!!! Jakie emocje! Excel 9scylowal 157.5 ale bez dogrywki. Gratulacje dla tych co zagrali ze mna...byly emocje oj byly a wygrane $$$ dodaje smaku.
Dziena mordo86:82 = 168!!! Jakie emocje! Excel 9scylowal 157.5 ale bez dogrywki. Gratulacje dla tych co zagrali ze mna...byly emocje oj byly a wygrane $$$ dodaje smaku.