pinturicchio
Użytkownik
Da ktoś fajny stream do Lewandowskich?
dla mnie pachnie remisem typujcie jak chcecieA Mascherano? Umtiti to też nie jest taka rezerwa.
Panowie, takiego sędziowania chyba nikt jeszcze nie widział. Kar nam nie gwiżdże, spalone z dupy, mamy kontre sam na sam, a ten przerywa akcje, po czym później przyznaje się do błędu, i tak przez 2tercje. Zamieszanie pod bramką, nasz uderza na pustą, a obronca z bramkarzem, bramke odsuwają, i oczywiscie zero kary. Teraz ten pe**ł dostał kijem przy znowienia (przypadkowo ???? ) i zjechał, aż hokeiści GieKSy zaczeli "kijami klaskać" jak dostał ????GKS KATOWICE w hokeja! @1,35 zagrałem grubo
jak to mówią oliwa zawsze sprawiedliwa i zaraz wyrównają i wygrają ????Panowie, takiego sędziowania chyba nikt jeszcze nie widział. Kar nam nie gwiżdże, spalone z dupy, mamy kontre sam na sam, a ten przerywa akcje, po czym później przyznaje się do błędu, i tak przez 2tercje. Zamieszanie pod bramką, nasz uderza na pustą, a obronca z bramkarzem, bramke odsuwają, i oczywiscie zero kary. Teraz ten pe**ł dostał kijem przy znowienia (przypadkowo ???? ) i zjechał, aż hokeiści GieKSy zaczeli "kijami klaskać" jak dostał ????
Sorry za typ, ale kurde nie spodziewałem się, że będzie aż taki wał
Ufff 3 raz pod rzad...city barca a teraz to...kaman86:82 = 168!!! Jakie emocje! Excel 9scylowal 157.5 ale bez dogrywki. Gratulacje dla tych co zagrali ze mna...byly emocje oj byly a wygrane $$$ dodaje smaku.
Dziena mordo86:82 = 168!!! Jakie emocje! Excel 9scylowal 157.5 ale bez dogrywki. Gratulacje dla tych co zagrali ze mna...byly emocje oj byly a wygrane $$$ dodaje smaku.