pawel105
Użytkownik
PięknieSanest Khanh Hoa +1,5 seta @2
mecz @3.50 Bet365
PięknieSanest Khanh Hoa +1,5 seta @2
mecz @3.50 Bet365
ja kosza nie grywam, czekam na Ciebie ????jeszcze nie analizowalem, ale cos napewno pogram. A Ty masz juz jakis bet na kosza?
ja jebie nie wierze....uffff .....nie sledze bo bym umarl juz 8 razya co Ty stawiasz allina i nie sledzisz wyniku?
3:2 wygrali
poczekaj do przerwy, bo mogą robić cyrk jak Citybarcelona u 1 next gol 1.45 x 1000 co wy na to ?
ok juz prawie wcisnalem...poczekaj do przerwy, bo mogą robić cyrk jak City
serio ryju na kredytach siedzisz i grasz all iny?ok juz prawie wcisnalem...
wjebalem sie a teraz nei ma odwrotu ...tylko spektakularna wygrana albo umiejetna gra doprowadzajaca do stacku....hmmm wczoraj zrobilem z 300 zl 5000 i ***** ujebalem 3000 tak pechowo ze nie wierze...10k jak wygram albo zrobie konto wtedy pierdole buka i jego minusserio ryju na kredytach siedzisz i grasz all iny?
coś mi się nie chce wierzyć :-|
na zapalki jak najbardziejbarcelona u 1 next gol 1.45 x 1000 co wy na to ?
jak tak zrobiłem to trzeba było od razu z 4 klocki wypłacić i spłacić co trzebazrobilem z 300 zl 5000
i wzialem wyplac 4000k zostawilem 1k na gre...ujebalem 1k to co zrobilem ? anulowalem wyplate ***** zamiast splacic 5700 vivusa i wtedy jechac dalej albo cos...nie wiem co mnie pokusilo...jakis diabeljak tak zrobiłem to trzeba było od razu z 4 klocki wypłacić i spłacić co trzeba
to vivus tyle daje?splacic 5700 vivusa
jak wezmiesz 15 raz pod maksa to w koncu prog Ci sie przesuwa to tak jak z wiarygodnoscia....dlatego to skurwysyntwo nie ma koncato vivus tyle daje?
myślałem, że maks 2-3 tysie