Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.Jutro Philadelphia gra z Miśkami. Jeżeli nikt nie wróci do składu Miśków i nikt nie wypadnie ze składu Philly to będzie zajebisty kurs do połapania. Misie są teraz mega osłabione +double OT zrobi swoje. Mocno czuję ten mecz, ale poczekamy jeszcze trochę z graniem ????
Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.
Główne ako u mnie dziś to: Cavs+ over na Brookliynie 214,5 + Charlotte.
Resztę kombinowałem. Portland zagrałem po 3,7 "goście i over", łączony bet.
Na Miśki też warto zwrócić uwagę, Pelikany są tak słabe, że brakuje słów, zabrać Davisa i do PLK się nadają.
https://forum.bukmacherskie.com/f537/typy-na-zywo-dyskusja-45-a-140612-33.html#post6215069Czołem pany ! Zagrałem Cavs -2 mocno weszło. Wziąłem Lakers ale jeśli Siekiera gra to wiecie co z tym zrobić :grin:
Jest Korea o 11.Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.
Tomek jest cos na rano? Na telefonie jestem, warto wstawac do kompa?
Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.
byc moze zacheta zebys gral tasiemki, bo buki lubia jak ludzie graja tasmyTomek zagralem ako cleveland san antonio houston i wizzards ako 5.68 i dodali mi jakis bonus w wysokosci okolo 50zl, chyba za wygrana pierwszy raz cos takiego mialem
To wrzuc w razie co, rano sprawdze. Ide spac dalej bo na 9 musze wstac na spotkanie.pozdroJest Korea o 11.
Nie wiem czemu na Mobis jest 2.20, moze jakiegos czarnego brak,jutro sprawdze. Jesli nie,to ja to zagram.
Oglądałem Phile i Miski.Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.
Kilka dnni temu juz Denver mialo ograc Rakiety ktore byly po 2 dogrywkach z GSW, a momentami to dostawali pod -40.
Jutro sie przegada ten temat.Oglądałem Phile i Miski.
Mam wrażenie,źe dadzą rade. Jak będzie fajny kurs to gram.
Na eurolige jakies tasmy,tez mi wchodziły,nic nie dostałem,byc moze nowosc.80 punktów do połowy gsw, 40 punktów do połowy samego thompsona (jakiś rekord ???? ?) POGROM
P.S
Co do waszej dyskusji , to nie ma przypadkiem bonusu do taśm od ilości wydarzeń na niej?
W B365 masz bonus parlay na sporty amerykańskie. Im więcej tym większy bonus, kurs nie ma znaczenia.Na eurolige jakies tasmy,tez mi wchodziły,nic nie dostałem,byc moze nowosc.