>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co to za nowosc?
Dostałem extra bonus 50e za to ze zakład wszedł plus oczywiscie wygrana.
Kilka dni temu tez mi po kursie 7 aku siadło i nic nie dostałem.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jutro Philadelphia gra z Miśkami. Jeżeli nikt nie wróci do składu Miśków i nikt nie wypadnie ze składu Philly to będzie zajebisty kurs do połapania. Misie są teraz mega osłabione +double OT zrobi swoje. Mocno czuję ten mecz, ale poczekamy jeszcze trochę z graniem ????
Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.

H 902

hank

Użytkownik
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.

Główne ako u mnie dziś to: Cavs✅+ over na Brookliynie 214,5 ✅+ Charlotte.✅
Resztę kombinowałem. Portland zagrałem po 3,7 &quot;goście i over&quot;, łączony bet.✅
Na Miśki ✅też warto zwrócić uwagę, Pelikany są tak słabe, że brakuje słów, zabrać Davisa i do PLK się nadają.
Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.
Tomek jest cos na rano? Na telefonie jestem, warto wstawac do kompa?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Az się zacytuje. Jakby te ofermy Cavs wygraly -7,5, to weszlaby ni taka tasma ze Unibet idzie z torbami. A wszedzie tylko narzekanie na to NBA.
Tomek jest cos na rano? Na telefonie jestem, warto wstawac do kompa?
Jest Korea o 11.
Nie wiem czemu na Mobis jest 2.20, moze jakiegos czarnego brak,jutro sprawdze. Jesli nie,to ja to zagram.

H 902

hank

Użytkownik
Trzeba bedzie łapac jak sie tylkn pojawi, Phila narzuci tempo i nie widze tu wiekszych szans.
Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.
Kilka dnni temu juz Denver mialo ograc Rakiety ktore byly po 2 dogrywkach z GSW, a momentami to dostawali pod -40.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Tomek zagralem ako cleveland san antonio houston i wizzards ako 5.68 i dodali mi jakis bonus w wysokosci okolo 50zl, chyba za wygrana pierwszy raz cos takiego mialem

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
80 punktów do połowy gsw, 40 punktów do połowy samego thompsona (jakiś rekord ???? ?) POGROM
P.S
Co do waszej dyskusji , to nie ma przypadkiem bonusu do taśm od ilości wydarzeń na niej?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tomek zagralem ako cleveland san antonio houston i wizzards ako 5.68 i dodali mi jakis bonus w wysokosci okolo 50zl, chyba za wygrana pierwszy raz cos takiego mialem
byc moze zacheta zebys gral tasiemki, bo buki lubia jak ludzie graja tasmy:p

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Z Phila jest ten kłopot, ze zeby wygrac to trzeba trafiac do kosza, a oni tego nie robia.
Kilka dnni temu juz Denver mialo ograc Rakiety ktore byly po 2 dogrywkach z GSW, a momentami to dostawali pod -40.
Oglądałem Phile i Miski.
Mam wrażenie,źe dadzą rade. Jak będzie fajny kurs to gram.
WSC,dzięki,widocznie cos rozdają.

H 902

hank

Użytkownik
Oglądałem Phile i Miski.
Mam wrażenie,źe dadzą rade. Jak będzie fajny kurs to gram.
Jutro sie przegada ten temat.
Graj over kartek w Lizbonie, ręczę głową. W dziale nawet napisalem pare słów. Wczoraj bylo ponad2, bedzie zbite do co najmniej1,6.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
80 punktów do połowy gsw, 40 punktów do połowy samego thompsona (jakiś rekord ???? ?) POGROM

P.S
Co do waszej dyskusji , to nie ma przypadkiem bonusu do taśm od ilości wydarzeń na niej?
Na eurolige jakies tasmy,tez mi wchodziły,nic nie dostałem,byc moze nowosc.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom