Krasnoador teraz ruszył warto spróbować Krasnador @2.9, over 2.5 @1.9 bo jak sami nie wbija to może jakaś kontra poleci.
tula under 0,5 1,6
Al Arabi drugi set @1,85 Bwin
rozliczyłem na plus normalnie, o co Ci chodzi?emotka swiadczy, ze typ gladko wszedl a tak nie bylo. przeciwnicy nadrobili przewage i wyszli na pilke meczowa.
Spoko, jak stawiam 200+ w STSie to jedna babka po 2 razy dopytuje 'ileee'?? Jak potwierdzam to jest w lekkim szoku. Tam większość gra po 2 pln, kupon za dyche to już grubo. Typowa rekreacja ????nie no musze to wam pokazac, wszedlem na fcb i na jednej z grup gdzie tam szukaja ustawek znalazlem zajeb.i .sty komentarz po ktorym padlem chodzi o mecz koszykowki crvena zwezda FMP i czy sie koles zasugerowal że jest przekret, czytajcie komentarz!
ja do teraz nie przestalem sie smiac ???? DDDDDDDDDD
http://prnt.sc/dfo9j7
under 0,5 8.0Co stawiacie na Chievo - Genoa?
over 2.5 i bts @2.75Co stawiacie na Chievo - Genoa?
Spoko, jak stawiam 200+ w STSie to jedna babka po 2 razy dopytuje 'ileee'?? Jak potwierdzam to jest w lekjim szoku. Tam większość gra po 2 pln, kupon za dyche to już grubo. Typowa rekreacja ????
Ufff, 43' i siedzi,Santos U-20 vs Toluca U-20 > over 0.5 HT @1.6 w Bet365.
Czyli co, pewne, że już CZeszki ogarna?powinno być max 1,5 na czeszki :grin: a tu węgierki z tragiczną gorbicz na czele 1 gol i 5 strat :] dalej są faworytkami. zawsze wiedziałem że u buka to nie pracują zbytnio rozgaranięci ludzie
masz link do tego forum/facebooka gdzie to bylo? Dziekiale kurczem takie bzdury pisac publicznie ? ze mecz moze byc ustawiony bo ktos postawil 400zl w STS : d przeciez to trzeba byc idiotą przez duze I
Pobrane dzięki ;]Ufff, 43' i siedzi,