>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
gdyby polki grały w grupie z węgierkami to naprawdę by miały szansę na wyjście z grupy bo tragiczniej grającej drużyny niż madziarki na tym turnieju nie ma :] a najlepsza jest wielka gwiazda gorbicz kto ogląda ten wie o co chodzi

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
nie no musze to wam pokazac, wszedlem na fcb i na jednej z grup gdzie tam szukaja ustawek znalazlem zajeb.i .sty komentarz po ktorym padlem chodzi o mecz koszykowki crvena zwezda FMP i czy sie koles zasugerowal że jest przekret, czytajcie komentarz!
ja do teraz nie przestalem sie smiac ???? DDDDDDDDDD
http://prnt.sc/dfo9j7
Spoko, jak stawiam 200+ w STSie to jedna babka po 2 razy dopytuje &#39;ileee&#39;?? Jak potwierdzam to jest w lekkim szoku. Tam większość gra po 2 pln, kupon za dyche to już grubo. Typowa rekreacja ???? :p

Otrzymane punkty reputacji: +4
domel206 802

domel206

Użytkownik
Spoko, jak stawiam 200+ w STSie to jedna babka po 2 razy dopytuje &#39;ileee&#39;?? Jak potwierdzam to jest w lekjim szoku. Tam większość gra po 2 pln, kupon za dyche to już grubo. Typowa rekreacja ???? :p

ale kurczem takie bzdury pisac publicznie ? ze mecz moze byc ustawiony bo ktos postawil 400zl w STS : d przeciez to trzeba byc idiotą przez duze I

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
powinno być max 1,5 na czeszki :grin: a tu węgierki z tragiczną gorbicz na czele 1 gol i 5 strat :] dalej są faworytkami. zawsze wiedziałem że u buka to nie pracują zbytnio rozgaranięci ludzie

R 813

robssson

Użytkownik
powinno być max 1,5 na czeszki :grin: a tu węgierki z tragiczną gorbicz na czele 1 gol i 5 strat :] dalej są faworytkami. zawsze wiedziałem że u buka to nie pracują zbytnio rozgaranięci ludzie
Czyli co, pewne, że już CZeszki ogarna?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
ale kurczem takie bzdury pisac publicznie ? ze mecz moze byc ustawiony bo ktos postawil 400zl w STS : d przeciez to trzeba byc idiotą przez duze I
masz link do tego forum/facebooka gdzie to bylo? Dzieki

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom