marqs3lby
Użytkownik
tak, fox jako standin w SK.fnx wolny jest?
Masówka pewnie pójdzie w Immortals, ja poczekam na mapy. Pewnie będzie dust i mirage
tak, fox jako standin w SK.fnx wolny jest?
Zły fox nie jest, ale trochę go nie widziałem już.tak, fox jako standin w SK.
Pewnie masz na myśli over 6,5 gema w secie. Dzisiaj Deportivo zrobili 3go rożnego juz w pierwszej połowie, ale nie mam pojecia dlaczego sędzia nie wskazał na narożnik po tym jak Navas obronił strzał i sparowal piłkę na rożny. Nie bylo spalonego, nie bylo żadnego faulu, masakra jakaś. Tak jakby byl zasloniety i w ogole tego nie widział, ale nawet gdyby, to asystent musi mu dać znać. Nawet piłkarze Realu byli zdziwieni, a sytuacja byla oczywista. Pomyślałem sobie wtedy: "no dobra, jak cos to maja cala druga polowe, żeby dolozyc tego jednego, a może jeszcze w 1 zrobią..." :grin: A tu trzeba bylo bluzgac na tego sedziego do 97 minuty... Gdyby Real nie strzelił tego gola, to i tego rożnego by nie bylo, bo Deportivo tylko juz się bronili i nie wychodzili z polowy do straty tego 3 gola.Ciągle mi się kojarzysz z tym all in na utrzymanie gema. W czepku urodzony
bo1, poza tym porównywać dignitas a immortals ; dWczoraj z dignitas 8-16 fox ????
Taco był gorszy a wszyscy mówią o foxie, który grał pierwszy raz w tym teamie w dodatku przeciwko jednej z najlepszych drużyn świataWczoraj z dignitas 8-16 fox ????
To samo, tylko ja po @7 chciałem łapać, ale zorałem.
Tak samo teraz Guimaraes po @4,1, ale oczywiście zanim dobrze pomyślałem to gol.
Over 3,5 w Portugalii @2,5
A no, racja ????Pewnie masz na myśli over 6,5 gema w secie
1 mape grają czy jak to tam z tym internetowym wysiłkiem?Już kursy do góry idą
SK @1.61 Bet365 za więcej
nie no bo31 mape grają czy jak to tam z tym internetowym wysiłkiem?
chyba dopiero major w styczniuGdzie (i kiedy) VP teraz będzie grać?
W styczniu dopieroGdzie (i kiedy) VP teraz będzie grać?
Wiesz może o które mnie więce wychodzi Chisora? Ewentualnie za ile walk? Nie interesowałem się jakoś, ale właśnie obejrzałem ten cyrk ze stołem, może być ciekawie.
Lewy, prawy i mamy koniec walki.