>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Ciągle mi się kojarzysz z tym all in na utrzymanie gema. W czepku urodzony :cool:
Pewnie masz na myśli over 6,5 gema w secie. Dzisiaj Deportivo zrobili 3go rożnego juz w pierwszej połowie, ale nie mam pojecia dlaczego sędzia nie wskazał na narożnik po tym jak Navas obronił strzał i sparowal piłkę na rożny. Nie bylo spalonego, nie bylo żadnego faulu, masakra jakaś. Tak jakby byl zasloniety i w ogole tego nie widział, ale nawet gdyby, to asystent musi mu dać znać. Nawet piłkarze Realu byli zdziwieni, a sytuacja byla oczywista. Pomyślałem sobie wtedy: &quot;no dobra, jak cos to maja cala druga polowe, żeby dolozyc tego jednego, a może jeszcze w 1 zrobią...&quot; :grin: A tu trzeba bylo bluzgac na tego sedziego do 97 minuty... Gdyby Real nie strzelił tego gola, to i tego rożnego by nie bylo, bo Deportivo tylko juz się bronili i nie wychodzili z polowy do straty tego 3 gola.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Wczoraj z dignitas 8-16 fox ????
Taco był gorszy a wszyscy mówią o foxie, który grał pierwszy raz w tym teamie w dodatku przeciwko jednej z najlepszych drużyn świata ;)
Dziś będzie lepiej, immortals złapie choke&#39;a jak wtedy z NiPem.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
To samo, tylko ja po @7 chciałem łapać, ale zorałem.
Tak samo teraz Guimaraes po @4,1, ale oczywiście zanim dobrze pomyślałem to gol.
Over 3,5 w Portugalii @2,5
⛔⛔⛔
I tak się kończy szukanie typów na siłę. ????
Choć piłka do siatki wpadła, kontrowersyjna decyzja sędziego, który nie uznał gola.
EDIT: Jeszcze kontra Guimaraes, ale oczywiście po co celnie dograć. ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
✅✅✅

Lewy, prawy i mamy koniec walki.
Wiesz może o które mnie więce wychodzi Chisora? Ewentualnie za ile walk? Nie interesowałem się jakoś, ale właśnie obejrzałem ten cyrk ze stołem, może być ciekawie.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom