>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek, rzuci Russell? Bo o ten over sie jakoś nie obawiam.
Ja nie mam szczescia,do gry na zawodnikow,albo faule wyłapie,albo minut nie dostaje.
Jak bedzie wynik na styku to musi rzuc, przeciesz przez to jego branie gry na siebie i rzuty w koncowkach,Oklahoma utopiła juz przynajmniej dwa razy z tego co oglądałem.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Atenas 1q -1.5 @ 2...value bet365 ( tam powinno byc minimum 2 pkt do kwarty z analizy, ale zobaczymy)
Under 75.5 @ 1.83 bet 365
Plaska stawka, polecam. Meczyk za 10,min.

H 902

hank

Użytkownik
Ja nie mam szczescia,do gry na zawodnikow,albo faule wyłapie,albo minut nie dostaje.
Jak bedzie wynik na styku to musi rzuc, przeciesz przez to jego branie gry na siebie i rzuty w koncowkach,Oklahoma utopiła juz przynajmniej dwa razy z tego co oglądałem.
Tak to bywa, byle za trzy sie nie chamił, bo z tym slabo u niego. Liczę na wjazdy i sporo osobistych.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Atenas 1q -1.5 @ 2...value bet365 ( tam powinno byc minimum 2 pkt do kwarty z analizy, ale zobaczymy)

Atp tam nie ma value,nie mowie,ze nie wejdzie,ale Olimpico to duzo lepsza ekipa,tyle,ze teraz w mega dołku.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik

pjest kasa za 1 kwarte ✅ ✅ ✅ Excel nie klamie, gratulacje dla tych co pograli ze mna. Under 75.5 powinno wejsc chyba ze pocisna cos mefa w drugiej kwarcie chociaz watpie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Wynik 16:14 - 1sza kwarta
Jest kasa za 1 kwarte ✅ ✅ ✅ Excel nie klamie, gratulacje dla tych co pograli ze mna. Under 75.5 powinno wejsc chyba ze pocisna cos mefa w drugiej kwarcie chociaz watpie
Ps. Dubel sie zrobil, niech jakis mod skasuje jeden jak moze. Dzieki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Santa Tecla vs AD Isidro Metapan &gt; over 0.5 HT @1.625 i over 2 FT @1.9 w Bet365. Oglądam, teoretycznie mocno tam pada, ale w praktyce sprawia to to, że obrońcy kiksują, bramkarz coś dziwnego odwala, bramki mogą powpadać.
Over 0,5 ✅, over 2 FT ⛔ przy takiej ilosci sytuacji, ze tam nie wpadly chociaz 2 gole, to cos niesamowitego :/

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Independiente @2.05 (Piłka Nożna, Argentyna)
Zaufam koledze z typów dnia, podobno River Plate w mocno okrojonym składzie.
✅✅
Nie wiem co było bardziej żałosne, ta kopanina czy muzyczka w tle. Liga Argentyńska i Australijska w tym sezonie to szkoda gadać, a jak ktoś pograł to niech podbije repute temu typowi z &quot;typów dnia&quot; ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Atenas 1q -1.5 @ 2 ✅ ✅ ✅
...value bet365 ( tam powinno byc minimum 2 pkt do kwarty z analizy, ale zobaczymy)

Under 75.5 @ 1.83 bet 365 ✅ ✅ ✅

Wynik: 29:26...= 55.. 20kt handicap mozna bylo pograc a i tak by weszlo ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
2ga polowa over 76.5 @ 1.83 w meczu Atenas...Polecam. Excel oscyluje punkty w granicach 78-80
P.S. 7 minut i 32 pkt juz ;)
P.SS. Trojeczka!!! 45 pkt...na 80 skonczy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 189

teesbor

Użytkownik
2ga polowa over 76.5 @ 1.83 w meczu Atenas...Polecam. Excel oscyluje punkty w granicach 78-80
sie rozkrecili ???? nie ma prawa nie wejsc, ale nie zapeszajac poczekam z reputka az przekrocza linie ????
e: troche optymizmu czlowiek zlapie i zaczynaja ceglic..
e2: weszlo, troche sie obawialem, bo zlapalem linie 77,5 a momentami slabo rzucali :p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
P.SS. Trojeczka!!! 45 pkt...na 80 skonczy.
Wynik 82 ✅ ✅ ✅ Excel przewidywal 78-80..takze o duzo sie nie pomylil ???? . Nocka 3/3 i jak zwykle, gratulacje dla tych c o ze mna sie wzbogacili.

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom