>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Jak ktos złapał to jeszcze 2.5 min gry ,juz 41pkt
✅✅
Tomek, orientujesz sie w jakim sensownym buku mozna jeszcze grac takie zaklady oprocz w calorocznym?
Kiedys po serii niepowodzen zablokowalem sobie bet365 do 2024 roku i nie moge korzystac z beta ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tomek, orientujesz sie w jakim sensownym buku mozna jeszcze grac takie zaklady oprocz w calorocznym?
Kiedys po serii niepowodzen zablokowalem sobie bet365 do 2024 roku i nie moge korzystac z beta ????
Nie pomoge Ci,kiedys małe spięcie miałem z 365 i szukałem innego z bogatą ofertą na kosza i wątpie,że którys ma tak bogatą oferte,szczegolnie chodziło mi o egzotyczne ligi. Doszedłem do porozumienia z 365 i zostałem z nimi.
Moźe ktos koledze pomoże ?

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Nie pomoge Ci,kiedys małe spięcie miałem z 365 i szukałem innego z bogatą ofertą na kosza i wątpie,że którys ma tak bogatą oferte,szczegolnie chodziło mi o egzotyczne ligi. Doszedłem do porozumienia z 365 i zostałem z nimi.
Tomku ancud bierze cały mecz?

T 70

twister1992

Użytkownik
1xbet ma też bogatą ofertę, nie wiem czy tak jak całoroczniak-ale możesz się przyglądnąć.. Tylko, że opinie o tym buku krążą różne..

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
wlasnie sprawdzam dzisiejszego/wczorajszego kosza i Fener przegrana z Tofas ???? ???? 1.2 na Fener.Komu nie weszlo &quot;na podbitke&quot;?:p

wawo 16,4K

wawo

Użytkownik
Belgrano - Temperley
under 0,5 HT
2.25 bet365

To jest najpewniejszy typ na noc! Jak to nie wejdzie to uroczyscie slubuje wiecej glupawych typow od pseudo informatorow juz nie podam. Tylko sprawdzone typy od sprawdzonych gosci.
jeeeeaaaaa ✅ informator wpisany do kajetu!!!

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
@Rustin zadaje tutaj pytania jak studenciak a w temacie @logikmana wpier... się i zgrywa profesora typowania bukmacherskiego :]

dokąd ten świat zmierza? ????
Hahah o tym samym pomyślałem właśnie, Rustin sieje &quot;grozę&quot; w temacie logikmana, a tu o takie rzeczy pyta :jezora:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
wlasnie sprawdzam dzisiejszego/wczorajszego kosza i Fener przegrana z Tofas ???? ???? 1.2 na Fener.Komu nie weszlo &quot;na podbitke&quot;?:p
Takie perełki,to trzeba własnie wyłapywac przeciwko druzynom,ktore grały 2 dni wczesniej w pucharach,dlatego grałem dzis handi na Canarie.
Tofas-Fener w 4 kwarcie widziałem to tam mały pogrom był.

T 189

teesbor

Użytkownik
1xbet ma też bogatą ofertę, nie wiem czy tak jak całoroczniak-ale możesz się przyglądnąć.. Tylko, że opinie o tym buku krążą różne..
no wlasnie te opinie mnie przerazaja troche, niby czesc osob wypowiadala sie, ze nic przykrego nie spotkalo ich ze stonu 1xbetu, ale moge znalezc sie w tej drugiej grupie...:grin:
e: koczy sie weekend a ja po raz pierwszy od miesiaca w koncy zarobilem w weekend. kazdy poprzedni konczyl sie totalna masakra, prawie caly tygodniowy zysk tracilem wlasnie w okresie od pt do nd. im wiecej spotkan tym trudniej cos wylapac ????
e2: w mojej sytuacji, kiedy sam sobie zablokowalem mozliwosc kozystania z calorocznego, jeszcze dodatkowo zaznaczylem cos a&quot;la problemy hazardowe&quot; nie mozna tego odwrocic i niestety pozbawiony jestem wielu ciekawych opcji zakladow ktore oferuje tylko caloroczny :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom