D 116 dziubols Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3721 jest szansa ze jak teraz zlece to w godzine na skrillu bedzie z bet365?
M 493 milo93 Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3723 jest szansa ze jak teraz zlece to w godzine na skrillu bedzie z bet365? Kliknij aby rozwinąć... Raczej kilka godzin idzie
jest szansa ze jak teraz zlece to w godzine na skrillu bedzie z bet365? Kliknij aby rozwinąć... Raczej kilka godzin idzie
270,2K Semtex Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3724 jest szansa ze jak teraz zlece to w godzine na skrillu bedzie z bet365? Kliknij aby rozwinąć... Zerowa.
jest szansa ze jak teraz zlece to w godzine na skrillu bedzie z bet365? Kliknij aby rozwinąć... Zerowa.
D 116 dziubols Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3725 dzieki tak wlasnie kojarzylem mialem nadzieje ze z nowym wygladem cos sie moze i w tej kwestii poprawilo
dzieki tak wlasnie kojarzylem mialem nadzieje ze z nowym wygladem cos sie moze i w tej kwestii poprawilo
270,2K Semtex Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3727 W tmy meczu Sonderejskie to jest taki styl gry: podbiejgnij i kopnij piłke, nie ważne w którą strone byle kopnąc piłkę ????
W tmy meczu Sonderejskie to jest taki styl gry: podbiejgnij i kopnij piłke, nie ważne w którą strone byle kopnąc piłkę ????
2,8K calanau Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3728 Nordsjaelland wygra DNB @ 2,55 unibet... Mecz slaby ale na czutke moim zdaniem goscie wygraja.. Kliknij aby rozwinąć... Zwrot W tmy meczu Sonderejskie to jest taki styl gry: podbiejgnij i kopnij piłke, nie ważne w którą strone byle kopnąc piłkę Kliknij aby rozwinąć... Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ????
Nordsjaelland wygra DNB @ 2,55 unibet... Mecz slaby ale na czutke moim zdaniem goscie wygraja.. Kliknij aby rozwinąć... Zwrot W tmy meczu Sonderejskie to jest taki styl gry: podbiejgnij i kopnij piłke, nie ważne w którą strone byle kopnąc piłkę Kliknij aby rozwinąć... Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ????
29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3729 mecz Brighton-Leeds może zostać uznany za najgorszy w historii piłki, na orliku większa jakość
122 leniwylen Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3730 Czeszki to biorą @1.78 Kliknij aby rozwinąć... jednak nie wzięły
1,2K nevener Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3731 Eintracht - Hoffenheim powyżej 4,5 kartek @1.909 betano Kliknij aby rozwinąć... rozliczanie na minus zawsze pomaga ????
Eintracht - Hoffenheim powyżej 4,5 kartek @1.909 betano Kliknij aby rozwinąć... rozliczanie na minus zawsze pomaga ????
270,2K Semtex Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3732 Zwrot Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ???? Kliknij aby rozwinąć... Duńska ekstraklasa amatorska liga? ???? Teraz to dojebałeś typie ????
Zwrot Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ???? Kliknij aby rozwinąć... Duńska ekstraklasa amatorska liga? ???? Teraz to dojebałeś typie ????
116 pan-kracy Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3734 Zwrot Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ???? Kliknij aby rozwinąć... Duńska liga amatorska ? Nie przesadzaj :grin: Akurat taki mecz się trafił.
Zwrot Przeciezto jest amatorska liga wiec czego sie spodziewac... ???? Kliknij aby rozwinąć... Duńska liga amatorska ? Nie przesadzaj :grin: Akurat taki mecz się trafił.
29,6K perek99 Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3736 amatorka to jest angielska championship, kasują ogromne tygodniówki a piłkarsko to drwale z lasu
O 929 olek-cbr Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3737 Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć jak to jest jak obstawiałem zakład na mecz Nimes-Brest ze obie drużyny nie zdobędą punktów - mój zakład NIE a wynik 1:2, zagrałem tak w sumie za grosze ale o co chodzi w tym zakładzie bramki to punkty??
Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć jak to jest jak obstawiałem zakład na mecz Nimes-Brest ze obie drużyny nie zdobędą punktów - mój zakład NIE a wynik 1:2, zagrałem tak w sumie za grosze ale o co chodzi w tym zakładzie bramki to punkty??
2,8K calanau Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3738 amatorka to jest angielska championship, kasują ogromne tygodniówki a piłkarsko to drwale z lasu Kliknij aby rozwinąć... Jeden kumaty sie znalazl, reszta niekumata ... ????
amatorka to jest angielska championship, kasują ogromne tygodniówki a piłkarsko to drwale z lasu Kliknij aby rozwinąć... Jeden kumaty sie znalazl, reszta niekumata ... ????
270,2K Semtex Użytkownik Grudzień 10, 2016 #3740 Granada wbiła ???? Jeden kumaty sie znalazl, reszta niekumata ... ???? Kliknij aby rozwinąć... Idź już nie rób za Stańczyka na forum
Granada wbiła ???? Jeden kumaty sie znalazl, reszta niekumata ... ???? Kliknij aby rozwinąć... Idź już nie rób za Stańczyka na forum